Anasayfa /  Spor /  Galatasaray

Galatasaray'da Mostafa Mohamed şoku!

Galatasaray'da Mostafa Mohamed şoku! Galatasaray'da Mostafa Mohamed, Dinamo Bükreş'e karşı oynanan hazırlık maçının 5. dakikasında sakatlanarak oyundan çıktı.

Abone ol
Abone ol 27 Haziran 2021 18:37

Galatasaray'da Mostafa Mohamed şoku!

Galatasaray'ın Mısırlı oyuncusu Mostafa Mohamed, Dinamo Bükreş ile oynanan hazırlık maçının 4. dakikasında sakatlanarak oyuna devam edemedi.

Galatasaray, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Rumen ekibi Dinamo Bükreş ile karşı karşıya geldi.

Mücadelenin 4. dakikada ceza sahası içi sol çaprazından yaptığı vuruşun ardından rakip savunmacının darbesiyle yerde kalan Mostafa Mohamed, sol dizini tutarak sağlık görevlilerinin saha içerlsine çağrılmasını işaret etti.

Sağlık görevlilerinin sahaya girmesinin ardından Mısırlı oyuncunun tedavisine bir süre burada devam edildi. Daha sonra saha kenarına alınan 23 yaşındaki oyuncu, 9'uncu dakikada yerini Ali Yavuz Kol'a bıraktı.

Galatasaray’dan Mustafa Muhammed açıklaması

Galatasaray, Dinamo Bükreş ile oynanan hazırlık maçında sakatlanan Mustafa Muhammed’in sol dizinde kemik ödemi ve eklem kapsülünde kanama tespit edildiğini açıkladı. Mısırlı futbolcuda herhangi bir bağ yaralanmasına ise rastlanmadığı ifade edildi.
Galatasaray, Dinamo Bükreş ile oynanan hazırlık maçının 4. dakikasında sakatlanan Mısırlı futbolcu Mustafa Muhammed’in sağlık durumuna ilişkin bir açıklama yaptı. Sarı-kırmızılılardan Mustafa Muhammed ile ilgili yapılan açıklamada sol dizinde kemik ödemi ve kapsülde kanama tespit edildiği vurgulandı. Muhammed’in herhangi bir bağ yaralanması geçirmediği de verilen bilgiler arasında. Galatasaray’ın konuyla ilgili açıklaması şu şekilde:
"Dinamo Bükreş ile oynanan hazırlık maçının beşinci dakikasında oyundan çıkan oyuncumuz Mostafa Muhammed’in soyunma odasında yapılan ilk müdahalesi sonrası sol dizinde esneme sol ayak bileğinde darbeye bağlı ödem, gerçekleştirilen acil MR tetkiklerinde ise sol dizinde kemik ödemi kapsülde kanama tespit edilmiş, herhangi bir bağ yaralanmasına rastlanmamıştır. Buna ek olarak sol ayak bileği MR’ında kemik ödemi ve eklem kapsülünde kanama mevcut olan oyuncumuzun tedavisine başlanmıştır."

Yorumlar