Anasayfa /  Foto Galeri

Galatasaray'da flaş ayrılık!

Galatasaray'da, Kerem olayı sonrası hem TFF'den 8 maç men hem de kulüpten 150 bin Euro para cezası alan Marcao'nun büyük hayal kırıklığı yaşadığı öğrenildi. Tam da bu süreçte devreye giren Palmeiras'ın, Brezilyalı oyuncuya çok iyi bir teklif yaptığı, Galatasaray'la da mutabakatın yakın olduğu ileri sürüldü.

Galatasaray'da flaş ayrılık! - Sayfa 1

Fanatik gazetesinin haberine göre; Tam da bu süreçte Melo'nun da formasını giydiği Palmeiras'tan çok iyi bir teklif alan Brezilyalı futbolcunun, Ocak'ta ayrılığa hazırlandığı öğrenildi. Palmeiras cephesi de Galatasaray'la mutabakata kesin gözüyle bakıyor. 

Galatasaray'da flaş ayrılık! - Sayfa 2

Kerem olayı sonrası hem TFF'den 8 maç men hem de kulüpten 150 bin Euro para cezası alan Marcao'nun büyük hayal kırıklığı yaşadığı öğrenildi. Tam da bu süreçte devreye giren Palmeira'ın Brezilyalı oyuncuya çok iyi bir teklif yaptığı, Galatasaray'la da mutabakatın yakın olduğu ile sürüldü.

Galatasaray'da flaş ayrılık! - Sayfa 3

Galatasaray, iç transferde flaş bir gelişmeye hazırlanıyor. sarı Kırmızılılar'ın Marcao ile yolu devre arası ayrılabilir. Ligin ilk haftasındaki Giresunspor deplasmanında, saha ortasında takım arkadaşı Kerem Aktürkoğlu'na saldıran 25 yaşındaki futbolcuya, T!!'den 8 maç men, kulübünden de süresiz kadro dışı ve 150 bin Euro para cezası gelmişti. 

Galatasaray'da flaş ayrılık! - Sayfa 4

Kadro dışı kaldığı dönemde birçok kulüple görüşmeler yapan Marcao anlaşma sağlayamayarak takımda kalmış, aha sonra yaşanan savunma problemleriyle birlikte affedilmişti. Ligde forma giyememesine rağmen Avrupa Ligi'ndeki Lazio ve Marsilya maçlarında müthiş performans sergileyen Sambacı'nın cezasının sona ermesi, artık dört gözle bekleniyor.