Anasayfa /  Foto Galeri

Galatasaray'da Fatih Terim neşteri vuruyor! 6 isimle yollar ayrılıyor

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, gelecek sezon da takımın başında olursa, kadroya sağlam bir neşter vurmaya hazırlanıyor. Fatih Terim, 6 futbolcuyu kapının önüne koyacak.

Galatasaray'da Fatih Terim neşteri vuruyor! 6 isimle yollar ayrılıyor - Sayfa 1

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, elindeki kadronun ortaya koymuş olduğu genel performanstan hiç memnun değil. Kalan haftalarda takımı zirve yarışında tutabilmek için şimdilik tansiyonu yükseltmeyen tecrübeli çalıştırıcı, bir yandan da kadroya sağlam bir neşter vurmaya hazırlanıyor.

Galatasaray'da Fatih Terim neşteri vuruyor! 6 isimle yollar ayrılıyor - Sayfa 2

Süper Lig'de iki sezon üst üste şampiyon olduktan sonra geçen sezon şampiyonluğu Medipol Başakşehir'e kaptıran Galatasaray'da bu sezon da ümit edildiği gibi gitmedi. Galatasaray, üst üste maçlar kazandığı serinin ardından peş peşe puan kayıpları yaşadı. Fatih Terim'in kadro tercihleri de bu süreçte çok tartışıldı. Saracchi ve Linnes'in yerine Şener ile Ömer Bayram tercih edildi. Leipzig'ten kiralanan Saracchi sezon bitiminde geri dönecek.

Galatasaray'da Fatih Terim neşteri vuruyor! 6 isimle yollar ayrılıyor - Sayfa 3

KİRALIK OYUNCULAR KATKI VEREMEDİ!

Geçen sezonun devre arasında Almanya ekibi Leipzig'ten transfer edilen Marcelo Saracchi bir türlü istenilen performansı veremedi. Ara ara iyi oyunlarla dikkat çeken Uruguaylı sol bek sık sık sakatlandı ve bekleneneni veremedi. Fatih Terim, Çaykur Rizespor ve Hatayspor karşılaşmalarının ardından Saracchi'nin üstünü çizdi.

Galatasaray'da Fatih Terim neşteri vuruyor! 6 isimle yollar ayrılıyor - Sayfa 4

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, gelecek sezon da takımın başında olursa Gedson Fernandes'in bonservisinin alınmasını talep edecek. Fatih Terim öte yandan bir sol bek transferi de istiyor.