Anasayfa /  Spor

Galatasaray'da Belhanda'nın yerine yıldız isim !

Galatasaray, transfer çalışmalarına başladı ama aslında transfer rotasını Brugge maçı belirleyecek.

Abone ol
Abone ol 14 Kasım 2019 17:54

Bu maçtan alınacak olası bir galibiyetle UEFA Kupası'nda yola devam edilme ihtimali doğarsa 11'de direkt forma giyecek hızlı bir kanat oyuncusu ile bir 10 numara transfer edilecek. Brugge maçından olumsuz sonuç çıkarsa lige dönük kadro kurulacak. 

İŞTE İLK ADAY
Devre arasında kadrosunu güçlendirmek isteyen Galatasaray, Wolfsburg'tan Yunus Mallı'yı gündemine aldı.

Devre arasında Younes Belhanda ile yollarını ayırarak bonservis geliri elde etmeyi planlayan sarı-kırmızılılar, yerini Yunus ile doldurmak istiyor.

Cimbom, Alman ekibine 27 yaşındaki futbolcu için satın alma opsiyonlu kiralama teklifi sunacak.

Wolfsburg'ta fazla forma şansı bulamayan ve bu sezon sadece 1 maçta 24 dakika süre alabilen Yunus da Galatasaray'a sıcak bakıyor. Hatta yönetimin, menajerler aracılığıyla nabız yokladığı belirtiliyor.

Kariyeri boyunca 349 maça çıkan Yunus Mallı, 68 gol atıp, 45 de asist yapmayı başardı. Ancak Wolfsburg'ta beklentilerin altında kaldı. 

MAINZ'DA PARLADI
Maınz'da gösterdiği performansla birçok takımın ilgisi çeken ve 12.5 milyon euro karşılığında 2017 yılında Wolfsburg'a transfer olan Yunus, yeni takımına uyum sağlayamadı. 

1 YILI KALDI
Geçtiğimiz sezonu 23 maçta 1 gol, 2 asistle tamamlayan 27 yaşındaki futbolcu, bu sezon yedek kulübesine hapsoldu.

Yunus Mallı'nın kulübüyle 1 yıl daha sözleşmesi bulunuyor. 

İKİNCİ BOMBA İTALYA'DAN
Nagatomo'yu göndermeye hazırlanan Galatasaray, Ricardo Rodriguez'i almak istiyor. Milan da satma düşüncesinde. Ama G.Saray önce kiralayıp, eğer tutarsa bonservisini almak amacında...

Milan ise zaten 15 milyon euro ödediği İsviçreli sol bekin bir de Galatasaray'da kötü oynarsa piyasasının daha da düşüp, elinde kalmasından korkuyor.

Bu nedenle Milan'ın Galatasaray'a "Kiralarız ama bonservisini kesin olarak alırsanız" diyerek rest çektiği belirtiliyor. 

4 KEZ MİLAN FORMASI GİYDİ
Sol bek, sol açık ve stoperde forma giyebilen Rodriguez, bu sezon Seri A'da 4 kez Milan forması giyebildi.

Yorumlar