Anasayfa /  Foto Galeri

Galatasaray'a yeni kaleci! Muslera referans oldu!

Galatasaray'ın Sivasspor ile oynadığı mücadelede sakatlanan ve sezonu kapatan Fernando Muslera'nın sözleşmesi, Skorer'in verdiği habere göre devre arasında feshedilecek. Sarı-kırmızılılar, Uruguaylı eldivenin sözleşmesini feshetmeye hazırlanırken yerine gelecek isim konusunda çalışmalar başladı. Abone ol

Galatasaray'a yeni kaleci! Muslera referans oldu! - Sayfa 1

Spor Toto Süper Lig'de oynanan Sivasspor maçında sakatlanan ve sezonu kapatan Fernando Muslera ile görüşen sarı-kırmızılı idareciler, Uruguaylı eldivenin sözleşmesini karşılıklı anlaşarak feshetme kararı aldı. Galatasaray'da Fernando Muslera'nın ayrılığı sonrası kaleye gelecek isim belli oldu. Sarı-kırmızılıların kiralık olarak transfer etmek istediği isim ortaya çıktı. 

Galatasaray'a yeni kaleci! Muslera referans oldu! - Sayfa 2

Galatasaray devre arasında takıma liderlik yapabilecek özelliklere sahip tecrübeli isimlere yönelecek. Yaz döneminde gençleştirme projesine giren ama sezon içerinde çeşitli problemler yaşayan sarı-kırmızılılarda tecrübe eksikliği tespit edildi.

Galatasaray'a yeni kaleci! Muslera referans oldu! - Sayfa 3

Başkan Burak Elmas ile Teknik Direktör Fatih Terim arasında hafta içinde yapılan toplantıda bu konunun gündeme geldiği bildirildi. Buna göre sarı-kırmızılılar özellikle orta sahaya lider karakterli tecrübeli 2 takviye yapmayı planlıyor.

Galatasaray'a yeni kaleci! Muslera referans oldu! - Sayfa 4

Galatasaray 6 aylık formülü yine Uruguay’da buldu. Fernando Muslera’nın ağır sakatlığını ve bu sezonki formsuzluğunu dikkate alarak Uruguaylı eldivenle yollarını statü gereği ayırmaya hazırlanan sarı-kırmızılılar çareyi yine aynı ülkede arıyor.