Anasayfa /  Spor /  Galatasaray

Galatasaray'da hedef 24 puan: Fatih Terim hata istemiyor!

Türkiye Kupası yarı final ilk karşılaşmasında Evkur Yeni Malatyaspor ile sahasında 0-0 berabere kalarak tur avantajını rakibine kaptıran Galatasaray hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor.

Abone ol
Abone ol 04 Nisan 2019 19:33

Spor Toto Süper Lig'de milli takım arasına Bursaspor galibiyeti ile giren ve zirve takibini sürdürerek puan farkını 6'ya düşüren sarı kırmızılılar galibiyete odaklanmış durumda.

Kalan 8 haftada 24 puanın tamamına talip olduklarına vurgu yapan teknik direktör Fatih Terim hata istemiyor. Kupa maçında kanatları etkili kullanan ancak bir türlü gol anlamında istediği sonucu alamayan sarı kırmızılıların özellikle bu konu üzerine antrenmanlarda ekstra çalışmalar yaptığıda gelen haberler arasında.

Öte yandan kritik mücadelede Ndiaye ve Luyindama cezaları sebebiyle forma giyemecek. Teknik direktör Fatih Terim'in stoperde Semih Kaya veya Ahmet Çalık ikilisinden birine şans vermesi beklenirken orta alanda ise Donk ile Belhanda'nın yanında Emre Akbaba'nın forma giyme ihtimali son derece yüksek.

Deneyimli teknik adamın Evkur Yeni Malatyaspor'a karşı özellikle önde baskı yapılması konusunda uyarılda bulunduğu öğrenilirken savunma arkasına atılacak uzun toplar ve kontra ataklarada dikkat edilmesini istediği gelen haberler arasında. 

Fizyoterapistler eşliğinde sahada çalışmalar yapan Nagatomo'nun hafta sonu oynama ihtimalinin düşük olduğu öğrenilirken bu bölgedeki ilk tercih Emre Taşdemir.


Yorumlar