Anasayfa /  Spor /  Galatasaray

Vedat Muriç'ten Galatasaray iddiasına yanıt

Çaykur Rizespor'un golcüsü Vedat Muriç, adının Galatasaray ile anılması ile ilgili ''İnşallah önce Çaykur Rizespor'da başarılı olurum. Sonrasında ise Türkiye'nin büyük kulüpleri neden olmasın?" dedi.

Abone ol
Abone ol 19 Aralık 2018 18:26

Spor Toto Süper Lig'de kümede kalam mücadelesi veren Çaykur Rizespor'un golcüsü Vedat Muriç, adının Galatasaray ile anılması hakkında Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu.

Hedeflerinin bu sezon ligde kalmak olduğunu ifade eden Vedat Muriç, "Hedefimiz bu sezon ligde kalmak. Bu sezon çok talihsizlik yaşadık. Geldiğimiz noktada gerçekçi düşündüğümüzde hedefimiz ligde kalmak. Penaltı kaçar, penaltı kullanmak çok farklı, o anda duygu ve motivasyon çok farklı oluyor. Herkesin amacı goldür. Kendime gol hedefi koymuyorum. Sebebi ise kendimi o sayıda kısıtlıyor gibi oluyorum" dedi.

GALATASARAY İDDİASINA CEVAP

Galatasaray iddialarını da cevaplayan 24 yaşındaki futbolcu, "Her futbolcunun olduğu gibi benim de hedefim Türkiye'de büyük takımlarda oynamak. Bu iddiaların olması gayet normal. Her kulüp her oyuncuyu izleyebiliyor. Çok doğal bu haberlerin olması. Tabii ki benim de hedeflerim var. İnşallah önce Çaykur Rizespor'da başarılı olurum. Sonrasında ise Türkiye'nin büyük kulüpleri neden olmasın?" yanıtını verdi.


Etiketler Vedat Muriç
Yorumlar