Anasayfa /  Spor /  Galatasaray

Süper Lig heyecanı devam ediyor! Galatasaray - Ankaragücü muhtemel 11'ler

Galatasaray - Ankaragücü muhtemel 11'ler... Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısı dün oynanan Akhisarspor - Beşiktaş maçı ile başladı. Süper Lig'in ikinci yarısında ilk kez sahaya çıkacak olan Aslan, evinde taraftarı önünde Ankaragücü ile karşılaşacak. Fatih Terim ve öğrencileri ikinci yarıya iyi başlamak için mutlak galibiyet için sahaya çıkıyor. İşte Galatasaray - Ankaragücü maçının muhtemel 11'leri ve maçın detayları....

Abone ol
Abone ol 19 Ocak 2019 10:50

Süper Lig'de topladığı 29 puanla ilk yarıyı lider Medipol Başakşehir'in 6 puan gerisinde averajla 5. sırada tamamlayan sarı-kırmızılılar, 18. hafta maçında başkent temsilcisini konuk edecek.



Türk Telekom Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak müsabakayı hakem Alper Ulusoy yönetecek.



İki takım arasında sezonun ilk haftasında Ankara'da oynanan maçı Galatasaray 3-1 kazanmıştı.



Terim, ligde cezasını tamamlıyor



Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, MKE Ankaragücü maçıyla ligde son kez kulübede yer alamayacak.



Süper Lig'in 11. haftasındaki Fenerbahçe derbisinden sonra Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından toplamda 10 maç men cezası verilen Terim, 8 resmi karşılaşmada takımının başında bulunamadı.



MKE Ankaragücü müsabakasıyla 9. kez yedek kulübesi ve soyunma odasına giremeyecek tecrübeli teknik adamın cezası, Ziraat Türkiye Kupası'nda 22 Ocak Salı günü Spor Toto 1. Lig takımı Boluspor ile oynanacak müsabakayla sona erecek.

Fatih Terim, ligin 19. haftasında deplasmanda oynayacakları Göztepe müsabakasında takımının başında görev yapabilecek.



Sarı-kırmızılı takımın yardımcı antrenörü Hasan Şaş ise derbideki olaylar nedeniyle verilen 8 maçlık cezasını 17. haftasındaki Demir Grup Sivasspor karşılaşmasıyla doldurdu. Hasan Şaş, Terim'in yokluğunda bu akşamki müsabakada yardımcı antrenörler Levent Şahin ve Ümit Davala ile yedek kulübesinde bulunabilecek.



Belhanda ceza sınırında



Galatasaray'da Faslı futbolcu Younes Belhanda , sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Ligde 3 sarı kartı bulunan Belhanda, MKE Ankaragücü müsabakasında kart görmesi durumunda 19. haftadaki Göztepe maçında forma giyemeyecek.



Sarı-kırmızı takımda 7. haftadaki Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçında sakatlanan ve ameliyat edilen Emre Akbaba, MKE Ankaragücü karşılaşmasında da süre alamayacak.



Teknik direktör Fatih Terim'in kararıyla kulüp bulmaları istenen Serdar Aziz ve Eren Derdiyok da MKE Ankaragücü mücadelesinde görev yapamayacak. 



Marcao ve Emre Taşdemir'in ilk heyecanı



Galatasaray'da yeni transferler Marcos de Nascimento Teixeira (Marcao) ve Emre Taşdemir ilk kez bir maçın kadrosunda yer alacak.



Sarı-kırmızılı kulüp, devre arası transfer döneminde Portekiz temsilcisi Chaves'ten 22 yaşındaki Brezilyalı stoper Marcao ile Bursaspor'un yolları ayırdığı 23 yaşındaki sol bek Emre'yi kadrosuna kattı. Takımla çalışan iki futbolcu da teknik direktör Fatih Terim'in görev vermesi durumunda MKE Ankaragücü maçında forma giyebilecek.

Mustafa Kaplan ilk maçına çıkacak



MKE Ankaragücü ise, yeni teknik direktörü Mustafa Kaplan ile ilk maçına çıkacak.

Süper Lig'e teknik direktör İsmail Kartal ile başlayan başkent ekibi, 16. haftadaki Demir Grup Sivasspor maçının ardından deneyimli teknik adamla yollarını ayırdı. Kartal'ın ardından göreve teknik direktör Bayram Bektaş getirildi. 



Bektaş ile Göztepe maçına çıkan ve 3-0 kaybeden MKE Ankaragücü, ikinci yarı hazırlıkları için Antalya'ya gitti. Yaşanan gelişmelerin ardından Bayram Bektaş da kulüple yollarını ayırdı.



GALATASARAY - MKE ANKARAGÜCÜ



STAT: Türk Telekom

HAKEM: Alper Ulusoy

SAAT: 19.00

YAYIN: beIN SPORTS HD1

MUHTEMEL 11'LER



GALATASARAY: Muslera, Mariano, Maicon, Marcao, Linnes, Ndiaye, Fernando, Feghouli, Belhanda, Onyekuru, Sinan.

TEKNİK DİREKTÖR: Fatih Terim



MKE ANKARAGÜCÜ: Korcan, Kenan, Alihan, Kone, Mehmet Sak, Sedat, Faty, Bifouma, El Kabir, Cerci, Kubilay.

TEKNİK DİREKTÖR: Mustafa Kaplan


Yorumlar