Anasayfa /  Spor /  Galatasaray

Son dakika Transfer! Beşiktaş'ın eski yıldızı Galatasaray'da!

Rusya basını, Lokomotiv Moskova ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Manuel Fernandes'in sarı kırmızılı ekiple anlaştığını duyurdu.

Abone ol
Abone ol 27 Ocak 2019 10:09

Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Fernades'in Galatasaray'a devre arasında mı, yoksa sezon sonunda mı Galatasaray'a transfer olacağı ise henüz netlik kazanmadı. Devre arası transferin kapanmasına kısa bir zaman kalmasına rağmen Galatasaray için flaş bir iddia ortaya atıldı. Rus basınında çıkan haberlere göre, Fernandes Galatasaray'a geliyor. Lokomotiv Moskova ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Manuel Fernandes, Galatasaray'a gitmeyi kabul etti.

İki kulübün transfer için görüşmelere devam ettiği ve Fernandes'in ya devre arasında ya da sezon sonunda Galatasaray'a geleceği iddia edildi. Eğer Fernandes sezon sonunda sarı kırmızılı ekibe gelirse  transfer için bonservis ücreti ödemeyecek.

 Şampiyonlar Ligi'nde Lokomotiv Moskova ile oynanan maçın ardından Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Fernandes hakkında sorulan soruya ''Manuel Fernandes çok yetenekli, iyi ve beğendiğim bir oyuncu. Şu an herhangi bir tasarrufumuz yok ama futbolda her şey olabilir'' diye cevap vermişti. 32 yaşındaki Portekizli yıldız Rus Lig'inde 15 maça çıktı ve 3 gol, 3 asistlik performans gösterdi. 


Yorumlar