Anasayfa /  Spor /  Galatasaray

Saatler kala Galatasaray'ın forvet bombaları bir bir patlıyor

31 Ocak'a saatler kala Galatasaray'dan transfer haberleri hız kesmiyor. Forvet konusunda atağa kalkan Sarı-Kırmızılılar, iki yıldızı imza aşamasına getirdi. Fatih Terim'in "Sürprizler olabilir" açıklamasının ardından Aslan'ın forvet dışında da bir isme imza attırabileceği konuşuluyor. Celta Vigo'da tutunamayan Emre Mor'da son dakika gelişmesi yaşanabilir. İşte Galatasaray'dan son dakika transfer haberleri...

Abone ol
Abone ol 30 Ocak 2019 13:47

Galatasaray taraftarlarının merakla beklediği forvet transferini, Sarı-kırmızılı kulübün eski golcüsü Bafetimbi Gomis açıkladı. Anlaşmanın detayları da belli oldu. Gomis mesajında "Küçük kardeşim Diagne'yle mükemmel bir gün geçirdim. Senin için iyi bir ikinci yarı diliyorum. Galatasaray formasıyla rekorumu kırdığını görmek isterim. Rekorlar kırılmak için vardır. Güçlü ol. En iyi golcü hediyen seni bekliyor" yazdı. Sarı kırmızılılar, Diagne'nin transferi için yaklaşık 12 milyon Euro bonservis bedeli ödeyeceği öğrenildi. Resmi açıklamanın gün içerisinde yapılması bekleniyor. Galatasaray'ın şampiyon olması halinde Kasımpaşa'ya 500 bin euro daha ödemesi gerekecek.

İkinci golcü Mitroglou

Galatasaray transferde Mbaye Diagne'nin yanı sıra Kostas Mitroglou'yu 1,5 yıllığına kiraladı. TRT Spor'un haberine göre Sarı Kırmızılı ekip Yunan golcü Konstantinos Mitroglou'nun 1,5 yıllığına kiralanması konusunda Marsilya ile anlaştı. Yunan basınında yer alan haberlere göre ise Mitroglou kendisine yapılan yıllık 3,5 milyon euroluk teklife "Evet" dedi. Galatasaray'ın 1,5 yıllığına kiraladığı oyuncunun sözleşmesinde yıllık 500 bin euro'ya kadar çıkabilecek bir bonus maddesinin de bulunduğu öne sürüldü.

Caicedo halen listede

Galatasaray ile Lazio bir yandan Felipe Caicedo için görüşmelerini sürdürürken bir yandan da Serdar Aziz'in İtalyan ekibine kiralanması konusunda konuşuyor. İtalya'da yayınlanan Sportmediaset'in haberine göre Lazio, Galatasaray'ın milli futbolcusu Serdar Aziz'i transfer etmek istiyor. 90 sınıfından olan Serdar Aziz'in kiralanması için görüşmelerin başladığı öğrenildi.  Corriere di Roma'nın iddiasına göre ise Lazio, Serdar Aziz'i 3 milyon euro'ya transfer edecek. Caicedo'nun ise Haziran ayında Galatasaray'a transfer olacağı iddia edildi.

Lyundima için anlaşma sağlandı

Galatasaray'dan son dakika Christian Luyindama transferi geldi. Sarı-Kırmızılı takım Standard Liege forması giyen 25 yaşındaki defans oyuncusunu 9 milyon Euro karşılığında kadrosuna kattı. Maicon'un bu transferin ardından Galatasaray'dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Maicon gidiyor

Galatasaray'da ara transferde takımdan ayrılması beklenen Maicon'la ilgili beklenen haber Japonya'dan geldi. Maicon için Galatasaray'a Japonya'dan bir teklif geldi. Teklifin 5 milyon euro'nun üzerinde olduğu belirtilirken takım adı ise belirtilmedi. Brezilyalı futbolcu için pazarlıkların sürdüğü öğrenildi.


Yorumlar