Anasayfa /  Spor /  Galatasaray

Rıdvan Dilmen'den flaş yorum! Terim, deplasman fobisine kızmıştı...

Galatasaray Antalyaspor maçı sonrasında yorumlarda bulunan Rıdvan Dilmen, çarpıcı ifadeler kullandı. Dilmen, "Fatih Terim benim bu eleştirime sinirlenebilir. Deplasmanda 'fobi' kelimesine karşı çıkmıştı ama bir gerçek var. Deplasmanda 15 atmış, 15 yemiş. İçeride 36 atıp, 10 yemiş. Siyahla beyaz kadar fark var" dedi.

Abone ol
Abone ol 12 Mart 2019 00:56

Spor Toto Süper Lig’de 25. haftanın kapanış maçında Galatasaray konuğu Antalyaspor’u 5-0’lık skorla mağlup ederken müsakabayı yorumlayan Rıdvan Dilmen, çarpıcı ifadeler kullandı. Dilmen, “Fatih Terim benim bu eleştirime sinirlenebilir. Deplasmanda “fobi” kelimesine karşı çıkmıştı ama bir gerçek var. Deplasmanda 15 atmış, 15 yemiş. İçeride 36 atıp, 10 yemiş. Siyahla beyaz kadar fark var” ifadelerini kullandı.

Gelecek hafta Galatasaray’ın dezavantajlı olacağını belirten Rıdvan Dilmen, “Galatasaray’ın dezavantajı var, haftaya önce Başakşehir oynayacak. Geçtiğimiz haftalarda da böyle oldu. Bu psikoloji ile maça çıkmak farklı. Başakşehir haftaya pazar 16:00’da Kayseri’de kazanırsa, Galatasaray’ın Bursa ile 19:00’da kazanma ihtimali zayıflar” dedi.


Yorumlar