Anasayfa /  Spor /  Galatasaray

İşte Galatasaray'ın bu sezon kasasına girecek toplam gelir

Sarı-kırmızılılar, Süper Lig'de kazandığı şampiyonlukla önemli bir gelirin de sahibi oldu. İşte UEFA Şampiyonlar Ligi'ne doğrudan katılma hakkını kazanan sarı-kırmızılı takım, katılım ve yayın gelirleriyle birlikte UEFA'dan kasasına koyacağı para!..

Abone ol
Abone ol 19 Mayıs 2019 23:15

Süper Lig'in 33. haftasında Medipol Başakşehir'i 2-1 yenen Galatasaray, 2018-2019 sezonunun bitimine bir hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.

Sarı-kırmızılılar, Süper Lig'de kazandığı şampiyonlukla önemli bir gelirin de sahibi oldu. Galatasaray, Süper Lig'in 33. haftasındaki şampiyonluk maçında Başakşehir'i 2-1 yenerek 22. kez şampiyonluğa ulaştı! Sarı-kırmızılılar böylece kasasını da doldurdu!

Ligde mücadele ettiği için 38,5 milyon lira ''ayak bastı'' parası alan Galatasaray, toplamda 68,6 milyon lirayı bulan performans primini de kasasına koydu.

Sarı-kırmızılı takım, şampiyonluk primi olarak 36,2 milyon, şampiyonluk sayısı dolayısıyla da 69,3 milyon lira gelir elde etti.

UEFA Şampiyonlar Ligi'ne doğrudan katılma hakkını kazanan sarı-kırmızılı takım, katılım ve yayın gelirleriyle birlikte UEFA'dan yaklaşık 30 milyon avro gibi bir geliri de kasasına koyacak.


Etiketler toplam gelir
Yorumlar