Anasayfa /  Spor /  Galatasaray

Galatasaray'dan Ali Koç'a şok tepki! "Yeni sürüm küçük Aziz Yıldırım"

Galatasaray taraftar grubu UltrAslan, sarı kırmızılı kulübün ilgilendiği Emre Akbaba için Fenerbahçe'nin de devreye girmesine tepki gösterdi.

Abone ol
Abone ol 17 Ağustos 2018 11:34

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a tepki gösteren Galatasaraylılar, "Rakibinin talip olduğu oyuncuya saldır. Yeni sürüm küçük Aziz Yıldırım" ifadelerini kullandı.



İşte ultrAslan'dan yapılan o açıklama:



"Aylardır medya yoluyla "Fair-Play" imajı çizen, "YENİDEN SAYGI" diyerek "20 yıllık Fenerbahçe yönetiminin "ARTIĞI" olduğunu gösteren, rakibinin talip olduğu oyuncuya saldır" felsefesine sarılan bu YENİ SÜRÜM "Küçük" Aziz Yıldırım'ı kamuoyunun takdirine bırakıyoruz...



Sizin duruşunuzda ve Fair-Play ruhunuzda "YALI ÇOCUĞUNUN" medyadaki algı operasyonundan ibaret.



#ultrAslan"



GENÇ FENERBAHÇELİLER GRUBU'NDAN YANIT GECİKMEDİ: TOPUNUZ GELİN



Yapılan açıklama şöyle;



Bugün yaşanan bir transfer gelişmesi neticesinde, başkanımız Sayın Ali Koç'a yöneltilen ağır ithamları şiddetle kınıyoruz. Geçtiğimiz sezonlarda da, gerek Galatasaray'ın ilgilendiği bir futbolcunun Fenerbahçemiz'e transfer olmasına defalarca şahit olduk. Transfer yapmak da bir yarıştır ve futbolun güzelliği, oluşturduğu rekabet ortamında sakladır. 



Bahsi geçen futbolcunun transfer durumunu ilerleyen günlerde hep birlikte göreceğiz fakat büyük Fenerbahçe'nin büyük taraftarları olarak, başkanımız Sayın Ali Koç'un, çabalanan algı operasyonlarına kurban edilmesine izin vermeyeceğiz. 



Dil uzamatadan, önce bir değil bin kez düşünmeniz gereken Fenerbahçe Başkanlık makamına yaptığınız, saygıdan yoksun sevgiden mahrum açıklamalarınızla samimiyetsiz sucuk partilerinizle sizi baş başa bırakıyoruz. 



Başkanımızın da dediği gibi "Topunuz gelin."


Yorumlar