Anasayfa /  Spor /  Galatasaray

Galatasaray transferde bombayı patlattı

Spor Toto Süper Lig'i şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray'da sürpriz bir transfer gelişmesi yaşandı. Ülkemizi Şampiyonlar Ligi'nde temsil edecek olan sarı-kırmızılılar uzun süredir kadrosuna katmak istediği yıldız futbolcu için anlaşma sağladı. Terim'in "Kesinlikle kadroda olmalı" dediği yıldız futbolcu ...

Abone ol
Abone ol 25 Haziran 2019 13:58

Spor Toto Süper Lig'i şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray'da sürpriz bir transfer gelişmesi yaşandı. Ülkemizi Şampiyonlar Ligi'nde temsil edecek olan sarı-kırmızılılar uzun süredir kadrosuna katmak istediği yıldız futbolcu için anlaşma sağladı. Terim'in "Kesinlikle kadroda olmalı" dediği yıldız futbolcu için geçtiğimiz günlerde ikinci görüşme yapılmıştı. Bu sefer masaya daha iyi bir teklifle oturan Cimbom, yıldız futbolcu için anlaşma sağladı ve transfer imzaya kaldı.

Gelecek sezon ülkemizi Şampiyonlar Ligi'nde temsil edecek olan Galatasaray'da transfer bombası patladı. Fatih Terim'in uzun süredir kadroda görmek istediği yıldız futbolcu için kulübüyle sonunda anlaşma sağlandı. Geçtiğimiz günlerde yıldız futbolcu için ikinci görüşme yapılmıştı.

İlk görüşmeden olumsuz bir cevap alarak masadan kalkan Galatasaray, bu kez iyi bir teklifle kapıyı çaldı. Terim'in ısrarla kadroda görmek istediği yıldız için bu sefer anlaşma sağlandı ve transfer imzaya kaldı

İşte Galatasaray'daki transfer gelişmesi...

Galatasaray, Kasımpaşalı Trezeguet'yi bu kez bitiriyor.

Sarı-kırmızılılar devre arasında da Diagne ile birlikte kadrosuna katmak istediği Mısırlı yıldız için Kasımpaşa ile sıkı bir pazarlık yapmış, ancak 12 milyon Euro'luk talep sonrası geri adım atmıştı.






Yorumlar