Anasayfa /  Spor /  Galatasaray

Galatasaray transferde bombaları peş peşe patlattı!

Galatasaray transferde bombaları peş peşe patlattı. Transfer çalışmalarına son sürat devam eden sarı kırmızılılar uzun süredir gündemde olan Hollandalı futbolcu Ryan Babel ile 3 yıllık anlaşma sağladığını ve son olarak Evkur Yeni Malatyaspor'da forma giyen 31 yaşındaki oyuncu Adem Büyük'ü transfer ettiğini Kamuoyu Aydınlatma Platformuna (KAP) bildirdi.

Abone ol
Abone ol 28 Haziran 2019 20:04

Galatasaray, Hollandalı futbolcu Ryan Babel'i kadrosuna kattı. Hollandalı futbolcu ile bir süredir ilgilenen sarı-kırmızılılar, Babel ile 3 yıllık anlaşmaya vardığını Kamuoyu Aydınlatma Platformuna (KAP) bildirdi.

Sarı kırmızılıların KAP'a yaptığı açıklamada, "Profesyonel futbolcu Ryan Guno Babel ile 2019-2020 sezonundan başlamak üzere 3 sezon için anlaşmaya varılmıştır. Buna göre her bir futbol sezonu için futbolcuya net 2.500.000 euro sezonundan başlamak üzere 3 sezon için anlaşmaya varılmıştır. Ayrıca şirketimiz bu dönem içerisinde futbolcuya imza parası olarak net 2.000.000 Euro ödeyecektir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur" denildi.

Ryan Babel ile ilgili görsel sonucu

Galatasaray Adem Büyük ile 2 yıllık anlaşma sağlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi. Adem Büyük, ilk sezonunda 3.5 milyon, ikinci sezonunda ise 4 milyon TL ücret alacak.

Deneyimli oyuncu geçtiğimiz sezon 27 maça çıktı ve 6 gol, 2 asisitlik performans sergiledi.

Adem Büyük ile ilgili görsel sonucu


Yorumlar