Anasayfa /  Spor /  Galatasaray

Galatasaray Transfer Haberi | Galatasaray'da Arda Turan sürprizi!

Galatasaray Transfer Haberi | Galatasaray'da Arda Turan sürprizi! Galatasaray'da son dakika transfer haberleri geliyor.Arda Turan ile Milli Takımında kırgınlık yaşayan Fatih Terim buzları erittiği öğrenildi. Galatasaray yönetimi ise Arda ile transferi bitirmek üzere

Abone ol
Abone ol 09 Temmuz 2019 12:54

Galatasaray Transfer Haberi | Galatasaray'da Arda Turan sürprizi!

Galatasaray'da son dakika transfer haberleri geliyor.Arda Turan ile Milli Takımında kırgınlık yaşayan Fatih Terim buzları erittiği öğrenildi. Galatasaray yönetimi ise Arda ile transferi bitirmek üzere

Yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da Arda Turan sürprizi yaşanıyor. A Milli Takımı çalıştırdığı dönemde Arda Turan'la sorun yaşayan Fatih Terim'in Arda ile kırgınlığı düzelttiği öğrenildi. 



Arda'nın ise Galatasaray'a gelmeyi çok istediği öne sürüldü. G.Saray Yönetimi'nin ise Arda Turan transferini bitirmeye yakın olduğu ileri sürüldü. 

Öte yandan Turan'ın transferi için hem Başakşehir hem de Barcelona ile görüşüleceği belirtildi. 

BAŞAKŞEHİR ARDA TURAN'I GÖNDERMEK İSTİYOR

Bonservisi Barcelona'da olan Arda Turan'ın Başakşehir'le 1 yıllık kiralık sözleşmesi daha bulunuyor. Başakşehir'in yüksek bedeli nedeniyle Arda'yı göndermek istediği belirlendi.

Arda Turan, geçtiğimiz sezon Medipol Başakşehir formasıyla çıktığı 14 maçta hiç gol atamazken, 3 asist yaptı.


Yorumlar