Anasayfa /  Spor /  Galatasaray

Galatasaray'ın transfer haberleri 16 Ağustos 2018 Gomis gidiyor

Galatasaray son dakika haberlerine göre transferi bu hafta bitirmek istiyor. Emre Akbaba için son teklif sunulurken Okaka ve Mitroglou gündemde. Niaye'de şoke eden gelişme. Sarı kırmızılı ekibin kiralamak istediği Douglas Luiz, Benfica'ya; Jason Denayer ise Celtic'e kiralanıyor. Gomis için 11 milyon euro iddiası. İşte Galatasaray'dan son dakika transfer haberleri...

Abone ol
Abone ol 16 Ağustos 2018 19:37

Galatasaray, UEFA ile yapılan Finansal Fair Play anlaşmasının ardından kulübün bütçesini riske etmeyecek isimlere yöneliyor. Peki Galatasaray kimleri transfer edecek, hangi transferleri yapacak? İşte Galatasaray'dan son dakika transfer haberleri... 

Galatasaray’da yönetim bir yandan Fransız yıldız Bafetimbi Gomis’i iyi bir bonservis bedeliyle elden çıkarmaya çalışırken, bir yandan da yerini doldurmak için çaba gösteriyor. Sarı-kırmızılılar, son olarak İngiltere Premier Lig ekiplerinden Watford’un forvet oyuncusu Stefano Okaka’yı kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor. Elinde 5 santrfor bulunan İngiliz ekibi, Okaka’nın kiralanmasına sıcak bakıyor.

Galatasaray, Ndiaye'yi ikna edip makul bir ücret karşılığında oynatmak isterken, İngiliz kulübü de Galatasaray'dan para isteyince planlar bozuldu. Stoke City, 16 milyon euroya transfer ettiği oyuncu için 2.5 milyon euro kiralama bedeli talep etti.

Gomis bombası

Galatasaray'ın Bafetimbi Gomis için Arabistan ekibi Al Hilal ile 11 milyon Euro’ya el sıkıştığı iddia edildi. Sabah Gazetesi'nin haberine göre; Galatasaray yönetimi ve teknik heyeti, Haziran ayından beri süren Gomis krizine son noktayı koyuyor. Sarı kırmızılı takımın Fransız golcüyü 11 milyon Euro karşılığında Suudi Arabistan kulübü Al Hilal Riyad'a satacağı ve Marsilya'da geçen sezon Gomis'in boşluğunu doldurmak için transfer ettiği Kostas Mitroglou'nu alacağı iddia edildi. 

Geçtiğimiz sezondan bu yana, adı sarı-kırmızılılar ile anılan Emre Akbaba'nın transferinde sona yaklaşıldı. Sabah' ta yer alan habere göre, Galatasaray, Akdeniz temsilcisine son teklifini iletti: 2.8 milyon euro ve bir futbolcu...

Kadro dışı kaldıktan sonra ayrılık kararı alan Gervinho, menajerler vasıtasıyla Galatasaray'a önerilmişti.31 yaşındaki forvet yeniden Şampiyonlar Ligi arenasına çıkmak istiyor. Ancak yönetimin önceliği stoper ve orta saha transferi. Bu iki bölgeye takviye yapıldıktan sonra ancak Gervinho konusunun gündeme gelebileceği öğrenildi. 

Şok 1: Benfica'ya gönderiyorlar

Galatasaray'ın kiralamak istediği Guardiola'nın altın çocuğu Douglas Luiz, Manchester City tarafından Benfica'ya önerildi. Portekiz ekibi Pizzi'nin satılması halinde bu oyuncuyu kiralamayı planlıyor. 20 yaşındaki futbolcu İngiltere'de çalışma vizesi alamadığı için City formasını giyemiyor. Öte yandan Benfica için bu pozisyon için önceliğin Çin'de forma giyen esik Chelsea'li futbolcu Ramires olduğu belirtiliyor. 

Şok 2: Denayer elden kaçıyor

Galatasaray'a gelmek için direnen Jason Denayer'in Torino'ya gidişi gerçekleşmezken İtalyan basını bunun nedeninin City'nin oyuncuyu kiralamak için Celtic'e söz vermesi olduğunu yazdı. 

Şok 3: Dzyuba'nın menajerinden şoke eden açıklama

Rusya Premier Lig takımlarından Zenit'te forma giyen ve Dünya Kupası'nda sergilediği başarılı performansla dikkatleri üzerine çeken Dzyuba'nın son günlerde Galatasaray ile isminin anılması üzerine Zenit Teknik Direktörü Semak açıklama yaptı. Zenit Teknik Direktörü Sergei Semak, "Dzyuba, Türkiye'ye mi gidiyor? Açık konuşayım, siz basın mensupları bazen tüyler ürpertircesine haber yazıyorsunuz. O kadar yazıyorsunuz ki... Gerçekten beni korkutuyorsunuz." diye konuştu. 

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, "Transfer yapmak istiyoruz. Bugünlerde herkes ayağını yorganına göre uzatacak. Uçak indirdim lafları yok. Ne uçak indirebilirsiniz ne de kaldırabilirsiniz çünkü borcumuz bir günde yüzde 25 çoğaldı" diye konuştu.

Transfer çalışmalarını dört koldan sürdüren Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanıyor... Stoper takviyesi için büyük çaba harcayan Sarı-Kırmızılılar'da rota bir anda İspanya'ya döndü. Yönetim, La Liga ekiplerinden Real Sociedad'ta forma giyin Hector Moreno'nun transferi için görüşmelere başladı. Fatih Terim'in de onay verdiği Meksikalı stoper için İspanyol kulübüne kiralama teklifi yapıldı. Sociedad'ta gözden çıkarılan 30 yaşındaki Moreno, Şampiyonlar Ligi faktörü nedeniyle teklife sıcak bakıyor.

Sarı-kırmızılı ekibin, eski oyuncuları Denayer ve Ndiaye kulüplerinde kaldı. Daha önce kiralama teklifini geri çeviren Manchester ve Stoke City ile yeniden masaya oturulacak.

Andre Silva Sevilla yolcusu

Galatasaray'ın gündemindeki Andre Silva, Sevilla'ya gitmek üzere. AS'ta yer alan habere göre, iki kulübün kiralama noktasında anlaştığı fakat Silva'nın birkaç noktada pürüz çıkardığı, bunlar aşıldığı takdirde ise saatler içinde transferin duyurusunun yapılması bekleniyor.

Serdar Aziz, Championship ekiplerinden Stoke City'nin teklifine olumsuz yanıt verdi. Tecrübeli stoper yıllık 2.8 milyon eurodan 4 senelik sözleşmeye 'hayır' dedi, G.Saray formasından vazgeçmedi.

Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan ve transfer çalışmalarına titizlikle devam eden Galatasaray'da sürpriz bir isim gündeme geldi. Fanatik'te yer alan habere göre sarı-kırmızılılılar, takımdan ayrılacağı gündeme gelen Maicon'un alternatifini Belçika'da buldu. Stoper konusunda arayış içinde olan Galatasaray, Anderlecht'in 28 yaşındaki Senegalli stoperi Kara Mbodj ile ilgileniyor.

Bolasie iddiası

Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde boy gösterecek olan Galatasaray'a İngiltere'den sürpriz bir teklif geldi. Galatasaray transfer çalışmalarına devam ederken adı Fenerbahçe ile de anılan Yannick Bolasie gündeme geldi. İki sezon önce 28.9 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Crystal Palace Kulübünden alınan oyuncuyu Everton'un başka bir kulübe kiralık olarak vermek istediği Galatasaray'a iletildi. 

İngiltere'de transfer dönemi bu gece bitecek. Galatasaray’ın gözü kulağı da Ada’da olacak. Manchester City Denayer’i, Stoke City ise Badou Ndiaye’yi son günde satamazsa, iki yıldız için Galatasaray yolu açılacak

25 yaşındaki Emre Akbaba'yla her konuda anlaşan Galatasaray’ın, Alanyaspor’la da pazarlıklarda aşama kaydettiği ve tarafların el sıkışma noktasına geldiği öğrenildi. Bu transferin önümüzdeki hafta başında bitmesi bekleniyor.

İngiliz basınında Daily Mirror'da yer alan haberde Liverpool'un kadroda düşünmediği Marko Grujic için Galatasaray'ın ilgisi olduğu kaydedildi. Geçtiğimiz sezon Cardiff City'de forma giyen ve bu yıl Cardiff'e de gitmek istemeyen Marko Grujic için Galatasaray'ın harekete geçtiği iddia edildi.

Felipe Melo önerdi

Felipe Melo'nun takım arkadaşı Gustavo Scarpa'yı Galatasaray'a önerdiği öğrenildi. 24 yaşındaki oyuncunun kiralanabileceği belirtiliyor. Kariyeri boyunca hep Brezilya kulüplerinde forma giyen 24 yaşındaki ofansif orta saha oyuncusunun bonservisi Palmeiras’ta.

Takviye yapabilmesi için eldeki bazı yıldızlarla yolları ayırması gereken Sarı-Kırmızılılar, Belhanda ve Feghouli gibi

İki hafta önce Türkiye’de tatil yaptığı ortaya çıkan tecrübeli oyuncu Pontus Wernbloom'un eşi İstanbul’da yaşamaya sıcak bakıyor. Bu nedenle kocasının PAOK’a imza atmasını engelledi. G.Saray adına futbolcu izleyen Elmander de oyuncu için olumlu rapor verdi

Galatasaray’a güzel haber Portekiz’den geldi. Sporting Lizbon, Maicon’u listesine aldı. Galatasaray’ın Maicon’u göndermek istediğini bildiği için işi takasla bitirmeye çalışıyor. Aslında yöneticiler, Doumbia’nın yanına bir de genç oyuncu verilmesi durumunda takası kabul etmeye hazır.


Yorumlar