Anasayfa /  Spor /  Galatasaray

Galatasaray'ın arazisine yapılıyor: İşte villaların fiyatı!

Galatasaray’ın Riva arazisinde hayata geçirilecek projedeki villaların satış fiyatı düzenlenen toplantıyla duyuruldu. Yılmaz İnşaat tarafından yapılacak projedeki villaların satış fiyatı kısa süre için 1 milyon 69 bin TL olarak belirlendi.

Abone ol
Abone ol 18 Ekim 2018 18:13

Emlak Konut GYO’nun uzun zamandır merakla beklenen projesi Düşler Vadisi Riva düzenlenen basın tanıtım toplantısında görücüye çıktı. Emlak Konut GYO Yönetim Kurulu Başkan Ertan Keleş, Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, Galatasaray Spor Kulübü İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, Galatasaray Futbol Takımı Teknik Direktörü Fatih Terim ve Yılmaz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yılmaz’ın katılımıyla düzenlenen toplantının ardından avantajlı fiyatlarla satışlar başladığı bildirildi.

Yapılan bilgilendirmede; Emlak Konut GYO güvencesiyle Yılmaz İnşaat tarafından 2.8 milyar TL’lik yatırımla hayata geçirilecek Düşler Vadisi Riva, 869 bin 362 metrekarelik arsa üzerinde bölgenin doğal yapısı muhafaza edilerek geliştirildi. Kısa bir döneme özel olarak 1 milyon 69 bin TL’den başlayan avantajlı fiyatlarla ve alternatif ödeme seçenekleriyle ilk etaptaki villalar satışa sunuldu.

Emlak Konut GYO Yönetim Kurulu Başkanı Ertan Keleş konu ile ilgili değerlendirmesinde, "2017 yılında Emlak Konut ve Galatasaray arasında imzalandı. 1 yıl içerisinde basına tanıtılır hale gelmesinde Yılmaz İnşaat’ın Galatasaray’ın ve Emlak Konut’un büyük katkıları oldu. Proje 1 milyon 157 bin metrekarelik alan üzerinde gerçekleşecek olup, yaklaşık 207 bin metrekarelik kısmı özel orman alanı olacak. Bu bölgede doğal yaşamı ve doğal mimariyi öne çıkartan çok önemli bir çalışma gerçekleştirdik Emlak Konut GYO olarak projenin Riva bölgesine değer kazandıracağını söyleyebiliriz" dedi.


Etiketler Riva arazi
Yorumlar