Anasayfa /  Spor /  Galatasaray

Galatasaray ile Sneijder arasındaki zirvenin detayları

Sneijder zirvesine Hollandalı yıldız ve menajeri Guido Albers’in yanı sıra, Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Sportif Direktör Cenk Ergün ve iki tarafın avukatları katıldı.

Abone ol
Abone ol 05 Temmuz 2017 22:44

Galatasaray’da tüm takımın yeni sezon hazırlıklarına 1 haftadır başladığı, Hırvat teknik adamın takım içinde değişim yapmak istediği ve yeni sezon planlarında ise Sneijder’ın baş aktör olarak yer almadığı belirtildi.

Amerika MLS Kulüpleri başta olmak üzere, İtalyan ekipleri ile de dirsek temasına başlayan Sneijder ve menajeri de Galatasaray'da kalmak adına ısrarcı olmadı

1 haftası geride kalan Slovakya'daki kampa da katılmayan Sneijder ve menajeri Guido Albers, bu görüşmede hemen ayrılık adına şartları sundu.

Sneijder ve menajerinin Galatasaray'da teklifi şu oldu...

Albers, Galatasaray Kulübü ile 1 yıl daha kontratı olan Hollandalı yıldızın bonservisinin bedelsiz olarak verilmesini istedi.

Bu sayede Sneijder'ın rahatlıkla kariyerini başka bir yerde sürdüreceğini dile getirdi.

Sneijder için masaya sözleşmesindeki fesih bedeli nedeniyle bir teklif getiremediğini belirten Guido Albers kısaca Hollandalı yıldızın bonservisinin verilmesini teklif etti.

Önümüzdeki yıl da imza altında 4.5 milyon euroluk garanti kontratı olan Sneijder için yapılan bu öneriye karşı çıkılmadı.

Tudor'un takımda düşünmediği, Sneijder’a bonservisini vermeye sıcak baktı.

Ancak zirvede ayrılık kararının resmiyet kazanamamasına ise Sneijder’ın disiplin yönetmeliğine uymadığı ve gördüğü gereksiz kartlar için kesilen para cezası neden oldu.


Yorumlar