Anasayfa /  Spor /  Galatasaray

Galatasaray eski lidere 4 attı! Galatasaray - Kasımpaşa maç özeti izle

UEFA Uluslar Ligi Milli takımlar maçlarının ardından Spor Toto Süper Lig'de 5. hafta da futbol heyecanı kaldığı yerden devam etti. Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray sahasında Kasımpaşa ile karşılaştı. Kasımpaşa'yı 4-1 mağlup eden Galatasaray rakibini geçerek averajla zirvenin yeni sahibi oldu .İşte Galatasaray - Kasımpaşa karşılaşmasının geniş özeti ve mücadelenin tüm detayları...

Abone ol
Abone ol 14 Eylül 2018 23:07

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Kasımpaşa'yı konuk etti.Türk Telekom Stadı'nda oynanan karşılaşmayı 5-1'lik skorla Galatasaray kazandı.

Sarı - Kırmızılılar'a galibiyeti getiren golleri Eren Derdiyok ve Garry Rodrigues(2) ve Serdar Aziz kaydetti. Konuk ekip Kasımpaşa'nın tek golünü ise Diagne penaltıdan kaydetti.  Öte yandan Galatasaray'ın Onyekuru ile uzatma dakikalarında bulduğu gol Video Hakem Sistemi'ne (VAR) bakılmasının ardından iptal edildi.

Bu sonucun ardından Galatasaray, puanını 12'ye çıkardı. Kasımpaşa ise Süper Lig'deki ilk mağlubiyetini aldı ve 12 puanda kaldı.

Türk Telekom Stadyumu'nda Metin Oktay anıldı

Türk Telekom Stadyumu'nda Kasımpaşa maçı öncesinde dün 27. ölüm yıl dönümü olan Galatasaray efsanesi Metin Oktay için skorboardlarda eski maç görüntüleri yayınlandı.


(function(d,e,f){var g=e.createElement("script");g.type="text/javascript",g.src="https://trhaberler-com.cdn.vidyome.com/vme/builds/get.js",g.asyc=!0,g.setAttribute("id",`vme-data-${f}`),g.setAttribute("sticky-id",`${f}`),g.onload=function(){d.VME.create(f)},e.getElementById(`vme-sc-${f}`).parentNode.insertBefore(g,e.getElementById(`vme-sc-${f}`).nextSibling)})(this,document,"CgZlZdK46BQ");


Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Türk Telekom Stadyumu'ndaki Galatasaray-Kasımpaşa maçı öncesinde Türk futbolunun ve sarı-kırmızılıların efsane ismi Metin Oktay anıldı. Dün 27. ölüm yıl dönümü olan Oktay için stadın skorboardlarında eski maç görüntüleri yayınlandı. Taraftarlar videonun bitmesinin ardından ‘Taçsız kral Metin Oktay, tek aşkıydı Galatasaray, senin gibi Cim-Bomlu'yu unutur mu bu taraftar' tezahüratını söyledi.

 Galatasaray - Kasımpaşa maç özeti izle




Yorumlar