Anasayfa /  Spor /  Galatasaray

Galatasaray'da Tudor devri bitiyor

Galatasaray'a geldiği günden itibaren tartışılan ve oynattığı futbolla eleştiri oklarına üzerine çeken Tudor'un baharı kısa sürecek.

Abone ol
Abone ol 29 Nisan 2017 10:28

Galatasaray'a ani bir kararla Karabük takımından getirilen Hırvat teknik adam Igor Tudor'un devri bitiyor. Sezon sonunda Todur ile yolların ayrılacağı kesin gözüyle bakılıyor. Son oynanan Fenerbahçe maçında yaptıkları değişiklikle ile tepki çeken Tudor taraftarıda kaybetmiş oldu.



TUDOR KARABÜK GERİ DÖNECEK



Tudor'un bu gidişiyle Galatasaray takımı yeni teknik arayışlarına hız verdi. Tudor'un yerine gelecek isim yerli mi yoksa yine yabancı mı olacak büyük merak konusu. Tudor ise manajeriyle haber göndererek Karabükspor'a geri dönme sinyalini verdi.



FATİH TERİM SESLERİ YÜKSELİYOR

Fatih Terim'in takım çalıştırıp çalıştırmayacağı henüz belli değil. Fakat taraftar grupları arasında Galatasaray'ın efsane hocası Fatih Terim gelmesi ve eski günlere geri dönmesi bekleniliyor. Şenol Güneş ile başarılar yakalayan Beşiktaş her yerde örnek gösteriliyor. Fatih Terim'in de dönmek için gelen teklifi geri çevirmeyeceği kesin olarak bakılıyor



AYKUT-ŞENOL-FATİH



Böylelikle 3 büyük kulübün başında Aykut Kocaman, Fatih Terim ve Şenol Güneş yer alacak.


Yorumlar