Anasayfa /  Spor /  Galatasaray

Galatasaray'da Linnes kararı! İşte yeni maaşı...

Galatasaray Yönetimi, sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Martin Linnes ile prensip anlaşmasına vardı. Norveçli oyuncuyla 3 yıllık sözleşme imzalanacak. Linnes'in maaşına da 300 bin euro zam yapılacak.

Abone ol
Abone ol 12 Mart 2019 21:22

Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Norveçli futbolcu Martin Linnesi le masaya oturan Sarı-Kırmızılılar, 3 yıllık sözleşmede karar kaldı.

Galatasaray, Linnes'e 5 yıllık bir kontrat önerdi ancak çocuğunun eğitimini düşünen 27 yaşındaki oyuncu, '3 yıl sonra ülkeme dönmek istiyorum'diyerek 3 yılda ısrar etti, Galatasaray da bu teklifi kabul etti. Oyuncunun sözleşmesine opsiyon da koyulmayacak.

300 BİN EURO ZAM YAPILACAK

Galatasaray Yönetimi, yıllık 950 bin euro kazanan Linnes'in maaşına da 300 bin euro zam yapacak ve başarılı sağ bekin maaşı 1 milyon 250 bin euroya çıkarılacak.

27 yaşındaki futbolcu geçtiğimiz günlerde ülkesine verdiği röportajda Galatasaray'da kalmak istediğini vurgulamıştı. 2016 yılının devre arasında Molde'den Galatasaray'a gelen Linnes, 3 yıllık süreçte 95 maça çıktı ve 3 gol 11 asistlik performans sergiledi. (Güneş)


Yorumlar