Anasayfa /  Spor /  Galatasaray

Galatasaray'da kritik toplantı sona erdi

Galatasaray'da kritik yönetim kurulu toplantısı sona erdi. Başkan Dursun Özbek, "Herhangi bir teknik direktör değişikliği gündemde değil" açıklaması yaptı

Abone ol
Abone ol 05 Aralık 2017 21:21

Galatasaray'da son haftalarda alınan kötü sonuçlardan sonra koltuğu sallanan İgor Tudor hakkında resmi açıklama geldi.



Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in açıklamaları şöyle:



"Olağan bir toplantı yaptık. Son maçlarda takımımızın gösterdiği performans ve yapılması gerekenleri tartıştık. Hataların tekrarlanmaması ve performansın daha iyi duruma gelmesi için yapılacakları istişare ettik."

 

"TUDOR'LA YOLA DEVAM!"



"Herhangi bir değişiklik olmayacak. Yola aynen devam edeceğiz. Bu tür durumlarda silbaştan her şeyi yapmak ve hoca değiştirmek doğru değil."

Oynat

Ses Kapa

Süre0:01

/

Toplam Süre0:01

Yüklendi: 0%

Yükleniyor: 0%

Tam Ekran





"TERİM'LE GÖRÜŞMEDİK!"



"Sayın Fatih Terim'le görüşmedik. Böyle bir arayış içinde de değiliz. Zaten o da bunu yalanladı. Evet, bazı maçlarda hatalar yapıldı ama teknik kadro da bu hataları düzeltecek ve şampiyonluk yolunda devam edeceğiz. "



"Ben size şu kadarını söyleyebilirim, bizi üzen, kötü sonuçlar aldığımız maçlar oldu ama çok iyi olduğumuz bir dönem de vardı. Bunu unutmayalım. Biz gereken dersleri çıkarıyoruz. Hiçbir Galatasaraylı'nın bundan şüphesi olmasın."



"HİÇBİR GALATASARAYLININ TEREDDÜTÜ OLMASIN"



Çok iyi performans gösterdikleri bir dönem olduğunu söyleyen Özbek, "Ben size şu kadarını söyleyeyim, bizi üzen, taraftarımızı üzen sonuçlar oldu. Ama herkes şunu bilmeli ki, çok iyi performans gösterdiğimiz bir dönem var.



Burada en önemlisi ders çıkarmak. Hem teknik kadro olarak, hem de Galatasaray camiası olarak bu dersi çıkaracağız. Hiçbir Galatasaraylının tereddütü olmasın, gereken yapılıyor" diyerek sözlerini noktaladı.


Yorumlar