Anasayfa /  Spor /  Galatasaray

Galatasaray'da ayrılık! Maicon kaç para kazandırdı?

Maicon, Suudi Arabistan ekibi Al Nassr'a kiralandı. Galatasaray Kulübü, Al Nassr'dan 1.7 milyon Euro kiralama ücreti alacak ve oyuncunun yıllık ücretlerinin Suudi Arabistan ekibi tarafından karşılanacağını açıkladı.

Abone ol
Abone ol 05 Şubat 2019 15:37

Luyindama geldikten sonra Galatasaray’daki yabancı sayısı 15’e çıkarken, Maicon’a yol gözükmüştü. Arap kulüplerinin radarında olan Brezilyalı stoper Maicon, Suudi Arabistan'da transfer döneminin kapanmasına saatler kala Al Nassr'a kiralandı.

Galatasaray, Brezilyalı stoperi Maicon'un 1.5 yıllığına Suudi Arabistan ekiplerinden Al-Nassr'a kiralandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

İŞTE KİRALAMA BEDELİ

Buna göre Suudi Arabistan ekibi, Brezilyalı stoper için sarı-kırmızılılara 1.7 milyon Euro kiralama bedeli ödeyecek. Ayrıca kiralama süresi boyunca Maicon'un yıllık ücreti de Al-Nassr tarafından karşılanacak.

KAP BİLDİRİMİ YAPILDI

Sarı-kırmızılı kulüpten KAP'a yapılan açıklama şu şekilde: "Profesyonel futbolcumuz Maicon Pereira Roque'nin 2018-2019 ve 2019-2020 sezonları için net 1.700.000 Euro tutarında peşin bedel ile Al-Nassr Saudi kulübüne geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Bu süreçte oyuncunun ücretleri Al-Nassr Saudi kulübü tarafından ödenecektir."




Yorumlar