Anasayfa /  Spor /  Galatasaray

Galatasaray, Beşiktaş’ın yıldız oyuncusuyla anlaştı!

Galatasaray, Vagner Love ile anlaştı! Galatasaray, TRT Spor’un haberine göre Brezilyalı golcü Vagner Love’ın transferi için Beşiktaş ile anlaşmaya vardı. Yaz transfer döneminin sona ermesine saatler kala Galatasaray golcü transferine nokta koydu. TRT Spor’un haberine göre sarı-kırmızılılar, Brezilyalı golcü Vagner Love’ın transferi için Beşiktaş ile anlaşmaya vardı. Geçen sezon devre arasında Aytemiz Alanyaspor’dan Beşiktaş’a transfer olan […]

Abone ol
Abone ol 31 Ağustos 2018 20:39

Galatasaray, Vagner Love ile anlaştı!

Galatasaray, TRT Spor’un haberine göre Brezilyalı golcü Vagner Love’ın transferi için Beşiktaş ile anlaşmaya vardı.

Yaz transfer döneminin sona ermesine saatler kala Galatasaray golcü transferine nokta koydu. TRT Spor’un haberine göre sarı-kırmızılılar, Brezilyalı golcü Vagner Love’ın transferi için Beşiktaş ile anlaşmaya vardı.

Geçen sezon devre arasında Aytemiz Alanyaspor’dan Beşiktaş’a transfer olan Love, Alanyaspor formasıyla sergilediği üstün performansın gerisinde kalmış ve Beşiktaş formasıyla 17 maçta 5 gole imza atmıştı.

Edinilen bilgilere göre Vagner Love, alacakları karşılığında Beşiktaş ile olan sözleşmesini sona erdirecek ve Galatasaray’la iki yıllık mukavele imzalayacak.


Yorumlar