Anasayfa /  Spor /  Galatasaray

Galatasaray'a transfer yasağı koyan menajer kim?

Galatasaray, Emre Akbaba transferinde Fenerbahçe'yi saf dışı bırakmışken, lisans çıkaramama tehlikesi yaşadı. Olayın perde arkası ortaya çıktı.

Abone ol
Abone ol 07 Eylül 2018 14:22

Galatasaray, Emre Akbaba transferinde Fenerbahçe'yi saf dışı bırakmışken, lisans çıkaramama tehlikesi yaşadı. Olayın perde arkası ortaya çıktı.





Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre; menajer Ahmet Bulut, geçen sezon Dursun Özbek yönetiminde gerçekleşen transferler sonrasında Galatasaray’dan olan alacakları için TFF’ye başvuruda bulununca Galatasaray'a transfer yasağı geldi. Galatasaray yönetimi Ahmet Bulut’un avukatlarıyla masaya oturup yeni bir anlaşma yapınca Emre Akbaba’ya lisans çıkartabildi. 

Görüşmeler sonunda Bulut’un 2 milyon Euro’ya varan alacaklarının bir kısmı ödendi. Bir bölümü için senet verilerek yeniden yapılandırıldı. Bu gelişme üzerine menajer Bulut, TFF başvurup Galatasaray Kulübü için yaptığı talebi geri çekti

Galatasaray Kulübü başkanı Mustafa Cengiz, salı günü TRT Spor’da katıldığı programda "Galatasaray’a transfer yasağı koyan menajerler" ifadesini kullanmıştı.


Yorumlar