Anasayfa /  Spor /  Galatasaray

Fernando: 'UEFA Avrupa Ligi'nde...'

Galatasaraylı futbolcular Fernando, Rodrigues, Onyekuru ve Maicon Porto maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Abone ol
Abone ol 12 Aralık 2018 03:56

Galatasaraylı futbolcuların maç sonu görüşleri şu şekilde:

FERNANDO: "UMARIM PORTO İLERLER"

Porto'yu tebrik eden Fernando, "Porto bugün çok iyi durumda. Umarım Şampiyonlar Ligi'nde olabildiğince ilerlerler" dedi.

"ŞİMDİ AVRUPA LİGİ'NDE..."

Galatasaray'ın kaçırdığı pozisyonlara değinen Fernando, "İyi bir oyun oynadık ama sevimsiz goller yedik. Çok sayıda pozisyondan yararlanamadık. Şimdi Şampiyonlar Ligi'nde yapamadıklarımızı Avrupa Ligi'nde yapmaya çalışacağız" şeklinde konuştu.

MAİCON: "İKİNCİ HEDEFİMİZ..."

"Şampiyonlar Ligi savaşını kaybetmiştik ve maç öncesi UEFA Avrupa Ligi'ne kalmayı istiyorduk. Porto gibi güçlü bir takıma karşı gösterdiğimiz bu performanstan mutlu olmalıyız."

PORTO HAK ETTİ

"Porto grubu hak ettiği şekilde bitirdi. Genel olarak güçlü bir oyun oynadıklar ve gruptan lider çıkmayı hak ettiler"

Kazanmaya yakın tarafın kendileri olduğunu söyleyen Maicon, mağlubiyete rağmen iyi oynadıklarını belirtirken şu sözleri kullandı;

''İKİNCİ HEDEFİMİZİ BAŞARDIK''

Galatasaray'ın ilk maçtan beri amacı Şampiyonlar Ligi'nden gruptan çıkmaktı. İkinci hedefimiz ne olursa olsun Galatasaray markasının Avrupa'da olmasıydı. Bunu başardığımız için mutluyuz. Girdiğimiz pozisyonları değerlendirebilseydik galip gelebilirdik. Gösterdiğimiz performanstan dolayı mutluyum. Kim olduğumuzu herkese gösterdik.

RODRİGUES: "UMUT VERDİK..."

Aldığımız sonuçtan tabii ki mutsuzum. Bugün her zaman olduğu gibi inanılmaz bir taraftar vardı. Dİğer taraftan beni gururlandıran şey ikinci yarıdaki takımın gösterdiği performansttı. Bu durum gelecek için beni ümitlendiriyor.

''KAYBETTİĞİMİZ İÇİN MUTSUZUM''

Kazanmayı çok istiyorduk ama bunu başaramadık. Kaybettiğimiz için mutsuzum. Ancak takımın son ana kadar mücadelesi beni mutlu etti.

ONYEKURU: "PERFORMANSIMIZ MUTLU ETTİ"

Son saniyeye kadar savaştıklarını belirten Onyekuru, ''Kazanmayı çok istiyorduk, Şampiyonlar Ligi'nde sahamızda oynadığımız son maçı kaybetmek istemezdik. Ama ne olursa olsun gösterdiğimiz performans beni mutlu etti. Şanssızlıklar yaşadık, penaltı kaçırdık. Hatalar da yaptık ama hocamızla bunu düzelteceğiz. Beni mutlu eden son saniyeye kadar savaşmamız.'' sözlerini kullandı.

UEFA Avrupa Ligi'nde en iyisini göstereceklerini söyleyen genç futbolcu, ''Şampiyonlar Ligi'nde yapamadığımız şeylerin üzerinde daha çok çalışarak, UEFA Avrupa Ligi'nde takımımızı en iyi temsil edip iyi sonuçlar alacağımıza inanıyorum.'' dedi.


Yorumlar