Anasayfa /  Spor /  Galatasaray

Dev Derbi öncesi Galatasaray'ın başı dertte! Beşiktaş karşısında...

Spor Toto Süper Lig’in 14. haftasında Beşiktaş deplasmanına giden Galatasaray’da sakat ve cezalı futbolcuların sayılarının fazla olması dikkat çekiyor. Ezeli rekabette kritik bir maça çıkacak olan iki takımda mutlak galibiyet parolası ile sahaya çıkıyor. Olaylı geçen Galatasaray - Fenerbahçe maçının ardından verilen cezaların yanı sıra sakat oyuncuların da bulunması Galatasaray açısından maçı zor sokacak. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ve Hasan Şaş dahil olmak üzere sarı kırmızılılar 7 futbolcu 2 teknik adamdan yoksun dev derbi de boy gösterecek... İşte Derbi öncesi Galatasaray'da son durum...

Abone ol
Abone ol 02 Aralık 2018 13:28

Spor Toto Süper Lig’in 14. haftasında Beşiktaş deplasmanına gidecek olan Galatasaray’da sakat ve cezalı futbolcuların sayılarının fazla olması dikkat çekiyor.

Galatasaray’da teknik direktör Fatih Terim, yardımcı antrenör Hasan Şaş, oyunculardan Ryan Donk, Garry Rodrigues, Badou Ndiaye ve Serdar Aziz cezalarından dolayı, Emre Akbaba, Sinan Gümüş ve Belhanda da sakatlıklarından dolayı Beşiktaş derbisini kaçıracak.

Fenerbahçe derbisinden sonra yaşanan olaylardan dolayı futbolculardan Ryan Donk, Garry Rodrigues ve Badou Ndiaye’nin cezası devam ederken, Serdar Aziz de geçen hafta oynanan Atiker Konyaspor karşılaşmasında kırmızı kart görerek cezalı duruma düşmüştü. Sarı-kırmızılılarda Emre Akbaba, Sinan Gümüş ve Younes Belhanda’nın ise sakatlıkları sürüyor.

Teknik ekipte de iki isim Beşiktaş derbisini kaçıracak. Teknik Direktör Fatih Terim ile Yardımcı Antrenör Hasan Şaş’ın da Fenerbahçe derbisinden dolayı cezaları devam ediyor. Terim ile Şaş, bu maçta da yedek kulübesinde yer alamayacak.



Beşiktaş Galatasaray canlı izle bein sports canlı izle


Yorumlar