Anasayfa /  Spor /  Galatasaray

Benfica Galatasaray maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak, saat kaçta? (Muhtemel 11'ler)

Galatasaray belki ilk maçı 2-1 kaybetti ama umutları ilk günkü gibi taze. İmparator Fatih Terim, öğrencilerine Portekiz rövanşı öncesinde çok güveniyor. Parola belli; Benfica bizi yendiyse biz de onları evinde yıkabiliriz. Peki, Benfica - Galatasaray maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Abone ol
Abone ol 21 Şubat 2019 18:30

UEFA Avrupa Ligi son 32 turu rövanşında temsilcimiz Galatasaray deplasmanda Benfica'ya konuk oluyor. Başkent Lizbon'daki Luz Stadı'nda oynanacak karşılaşma TSİ 23.00'te başlayacak. Mücadeleyi Romanya Futbol Federasyonundan hakem Ovidiu Hategan yönetecek. Karşılaşma beIN SPORTS HD 2'den naklen yayınlanacak.

Son 32 turunun ilk maçında Benfica'yı sahasında ağırlayan temsilcimiz Galatasaray, karşılaşmadan 2-1'lik skorla mağlup ayrılıp avantajı rakibine kaptırmıştı. Sarı-kırmızılıların tur atlayabilmesi için 1-0 ve 2-1'lik skorlar hariç galip gelmesi gerekiyor. Karşılaşma 2-1 Galatasaray'ın üstünlüğüyle sona ererse uzatmalara gidecek. İlk maçta istediği skoru alamayan Fatih Terim'in öğrencilerinin tek hedefi tur atlamak.

GALATASARAY'DA 5 EKSİK

Temsilcimiz Galatasaray'da ilk maçta gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen Fernando Reges ile sakatlığı bulunan Martin Linnes, Benfica'ya karşı görev alamayacak. Ayrıca UEFA'ya bildirilen kadroda isimleri yer almayan Kostas Mitroglou, Semih Kaya ve Emre Taşdemir de görev alamayacak.

BENFICA - GALATASARAY

STAT: Luz Stadı

HAKEM: Ovidiu Hategan

SAAT: 23.00

YAYIN: beIN SPORTS HD 2

BENFICA: Vlachodimas, Corchia, Ruben Dias, Ferro, Grimaldo, Pizzi, Florentino, Gedson, Cervi, Felix, Seferovic

TEKNİİK DİREKTÖR: Bruno Lage

GALATASARAY: Muslera, Mariano, Luyindama, Marcao, Nagatomo, Donk, Feghouli, Ndiaye, Belhanda, Onyekuru, Diagne

TEKNİK DİREKTÖR: Fatih Terim


Yorumlar