Anasayfa /  Spor /  Galatasaray

Bafetimbi Gomis ve oğlu'nun özlemi dinmek bilmiyor!

Futbolun Süperleri gecesinde Yılın Süper Forvet Oyuncusu ve Yılın Süper Futbolcusu ödüllerini alan Bafetimbi Gomis, Galatasaray özlemini yineledi. Ödül töreninde konuşma yapan Gomis; "Oğlum Türkiye'den ayrılırken ağladı. Türkiye ile ilgili çok iyi düşüncelerim var" dedi.

Abone ol
Abone ol 13 Eylül 2018 13:22

 Yılın Süper Forvet Oyuncusu ödülünü aldığı sırada konuşan Gomis ilk olarak "Galatasaray'a gelmemde katkısı olan kişilere teşekkür ediyorum. Çok çaba harcadılar ve Türkiye'ye gelmemi sağladılar. Ödül, kolektif bir başarı. Bana yardımcı olarak üst seviyeye çıkmamı sağladılar. Seviyemi yukarı taşıyan herkese teşekkürler. Serüvenim 1 yıl sürdü. Oyuncu olarak Türkiye'de yaşadıklarımdan çok mutluyum. Futbolcu ya da Türkiye sevdalısı olarak tekrar geleceğim" dedi.

Yılın Süper Futbolcusu ödülün alan Gomis konuşmasında oğlu'nun Türkiye'den ayrılırken ağladığını dile getirdi. İşte o konuşması;

Sezon boyunca işler kolay olmadı. Rekabet çok fazlaydı. Çok teşekkür etmek istiyorum Türkiye'ye, tanıdım ve çok sevdim. Cenk Ergün'e teşekkür etmek istiyorum. Galatasaray'a gelmeme ön ayak oldu. Galatasaray taraftarlarına çok teşekkürler. Bir gün Türkiye'ye yeniden gelmek isterim. Oğlum Türkiye'den ayrılırken ağladı. Türkiye ile ilgili çok iyi düşüncelerim var" dedi.


Yorumlar