Anasayfa /  Spor /  Galatasaray

Aslan fark attı! Galatasaray - Antalyaspor maçı özeti ve golleri izle

Aslan fark attı! Galatasaray - Antalyaspor maçı özeti ve golleri izle... Galatasaray Antalyaspor maçı ile Spor Toto Süper Lig'de 25. hafta heyecanı sona erdi. Ev sahibi Galatasaray, 5-0'lık skorla kazanarak Beşiktaş ve Medipol Başakşehir'in kazandığı haftada hata yapmadı ve zirve takibini sürdürdü. Antalyaspor ise 32 puanda kaldı.

Abone ol
Abone ol 11 Mart 2019 22:03

Galatasaray Antalyaspor maçı ile Spor Toto Süper Lig’de 25. hafta heyecanı sona erdi. Medipol Başakşehir ve Beşiktaş’ın kazandığı haftada Galatasaray, konuğu Antalyaspor karşısında 5-0’lık skorla rahat kazandı ve zirve takibini sürdürdü. Galatasaray puanını bu sonuçla 49’a yükseltti. Aslan 5 puan farkla Beşiktaş’ın önünde, 8 puan farkla ise lider Medipol Başakşehir’in gerisinde ikinci sırada yer alıyor.

Antalyaspor ise 32 puanla 10. sırada kaldı ve tehlike hattından uzaklaşamadı. Ev sahibi ekibe galibiyeti getiren golleri 17’de Sofiane Feghouli, 65’te ve 78’de Henry Onyekuru, 68’de Badou Ndiaye ve 90+4’te Mbaye Diagne’den geldi. Altı haftalık aradan sonra golle buluşan Henry Onyekuru 11. lig golüne ulaştı ve Galatasaray formasıyla bu sezon çift hanelere çıkan ilk oyuncu oldu.

Aslan fark attı! Galatasaray - Antalyaspor maçı özeti ve golleri izle



Diagne nihayet!

Ev sahibinde Mbaye Diagne bu maçı da neredeyse sessiz kapatıyordu. Diagne 89’da ağları buldu ancak gol VAR uyarısıyla ofsayt gerekçesiyle geçersiz sayıldı. Diagne daha sonra 90+4’te topu ağlara gönderdi! Antalyaspor da karşılaşmada zaman zaman tehlikeli pozisyonlar buldu. Özellikle 1-0’dan sonra 63’te Bahadır’ın direkten dönen kafa vuruşu ve seken topa Diego’nun volesinde Muslera’nın kurtarışı dönüm noktası oldu. Muslera 7 kurtarışla maça damga vurdu.

MAÇTAN DAKİKALAR

17'nci dakikada Diagne sol kanatta topla buluştu ve rakibinden sıyrılarak topu sağ kanatta bulunan Feghouli'ye gönderdi. Feghouli'nin vuruşunda savunmaya çarpan top ağlara gitti: 1-0.



35'inci dakikada Hakan'ın sağ kanattan kullandığı köşe vuruşunda Bahadır kafayı vurdu, Muslera son anda topu kornere çeldi.



40'ıncı dakikada Doukara'nın ceza sahası dışından vuruşunu Muslera kurtardı.



İlk yarı 1-0'lık Galatasaray üstünlüğü ile sona erdi.





61'inci dakikada Diego'nun uzaktan şutunu Muslera kornere gönderdi.



62'nci dakikada Antalyaspor'un kullandığı köşe vuruşunda Bahadır'ın kafa vuruşu direkten döndü. Seken topa Diego'nun ceza sahası dışından vuruşunu Muslera bir kez daha kornere çeldi.



65'inci dakikada Belhanda'nın pasıyla ceza sahası içinde topla buluşan Onyekuru, düzgün bir vuruşla kaleci Boffin'i mağlup etti: 2-0.



68'inci dakikada Donk, sağ kanatta boşta bulunan Feghouli'ye pasını aktardı. Feghouli'nin içeri yerden sert kestiği ortada top savunmadan sekerken, seken topu N'Diaye ağlara gönderdi: 3-0.



78'inci dakikada N'Diaye'nin savunma arkasına attığı topta Feghouli meşin yuvarlağı Onyekuru'nun önüne bıraktı. Onyekuru'nun vuruşu ağları sarstı: 4-0.



82'nci dakikada Fredy hızlanarak ceza sahasına girdi ve girer girmez vuruşunu yaptı, top direkten dışarı çıktı.



87'nci dakikada Belhanda'nın pasında Diagne topu filelere gönderdi. Hakem VAR'a başvurarak ofsayt gerekçesiyle golü iptal etti.



90+3'üncü dakikada Belhanda'nın vuruşunda Boffin topu çeldi, seken topu Diagne kafayla filelere gönderdi: 5-0.



Mücadele, Galatasaray'ın 5-0'lık üstünlüğü ile son buldu.


Yorumlar