Anasayfa /  Spor /  Galatasaray

Aslan evinde kaybetmiyor! Galatasaray Erzurumspor maç özeti izle

Geçen hafta Akhisarspor karşısında 3 - 0 gibi net skorla kaybeden Aslan, Spor Toto Süper Lig'de 7. haftasında Lig'de galibiyet yüzü görmemiş Erzurumspor'u sahasında konuk etti. Sarı - Kırmızılı ekip, zorlandığı maçta konuğunu 1-0'lık skorla mağlup ederek Porto maçı öncesi file vermedi ve moral depoladı. Bu maçın ardından Galatasaray maç fazlasıyla liderlik koltuğuna yerleşti.

Abone ol
Abone ol 28 Eylül 2018 22:04

Spor Toto Süper Lig’de 7. hafta heyecanı Galatasaray ile Büyükşehir Belediye Erzurumspor’u bir araya getiren karşılaşma ile başladı. Müsabakada ev sahibi ekip Galatasaray, 1-0 kazanarak 15 puana yükseldi ve maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturarak Şampiyonlar Ligi’nde Porto deplasmanı öncesinde moral depoladı



Fatih Terim’in Galatasaray’ın başındaki 300. maçı olan karşılaşmada Aslan’a galibiyeti getiren golü 74’te Maicon kaydetti. Gol öncesinde korneri kullanan isim olan Ömer Bayram, sarı-kırmızılı formayla çıktığı ilk maçında asist kaydetmiş oldu. Konuk ekip Dadaşlar ise 2 puanla son sırada kaldı.

Galatasaray’da cezalı Younes Belhanda ve sakatlığı süren Selçuk İnan forma giyemedi. Teknik Direktör Mehmet Altıparmak ile yollarını ayırdıktan sonra Mehmet Özdilek’le görüşmelerini sürdüren Erzurumspor’da ise Egemen Korkmaz, Arsen Khubulov ve Sefa Akgün’ün sakatlıkları nedeniyle görev yapamadı. Erzurumspor’la resmi sözleşme imzalayacak olan Mehmet Özdilek yeni takımını tribünde takip etti.

 Galatasaray - Erzurumspor maç özeti izle



MAÇTAN DAKİKALAR



2'nci dakikada Galatasaray, Emre'nin yerde kalması sonucunda serbest vuruş kazandı. Serbest vuruşta topun başına geçen Maicon'un vuruşu, direkten dışarı çıktı.



17'nci dakikada rakip savunmanın hatası sonucunda topu önünde bulan Rodrigues, meşin yuvarlağı bir süre sürdükten sonra vuruşunu yaptı. Kaleci Sehic topun sahibi oldu.



24'üncü dakikada Feghouli rakibinden sıyrıldı ve sağ kanattan ceza sahasına girdi. Bu oyuncunun pasında Emre'nin vuruşu Sehic'te kaldı.



38'inci dakikada maçın ilk oyuncu değişikliği gerçekleşti. Çektiği bir şut sırasında sakatlanan ve bir süre kendisini denemesine karşın oyuna devam edemeyen Emre Akbaba, yerini Fernando'ya bıraktı.



İlk yarı 0-0'lık eşitlikle sona erdi.



55'inci dakikada Feghouli'nin pasıyla ceza sahasına sol kanattan giren Rodrigues topu içeri çevirdi, Eren'den seken topu Sehic iki hamlede kontrol etti.



57'nci dakikada N'Diaye, hızla ceza sahasına girdi. Bu oyuncunun vuruşunu Sehic çeldi.



74'üncü dakikada Ömer'in kullandığı köşe vuruşunda Maicon ön direkte kafa vuruşunu yaptı ve ağları sarstı: 1-0.



81'inci dakikada Rodrigues ceza sahasına sağ kanattan girdi. Bu oyuncunun sol ayağıyla yaptığı vuruşu Sehic kurtardı.



Mücadele Galatasaray'ın 1-0'lık üstünlüğü ile tamamlandı.

GALATASARAY – BB ERZURUMSPOR

STAT: Türk Telekom Stadı

HAKEM: Alper Ulusoy

SAAT: 20.00

YAYIN: Bein Sports 1

GALATASARAY: Muslera, Mariano, Maicon, Serdar, Ömer Bayram, Donk, Ndiaye, Rodrigues, Emre, Feghouli, Eren

TEKNİK DİREKTÖR: Fatih Terim

BB ERZURUMSPOR: Sehic, Acka, Schweclen, Sunu, Lokman, Auremir, İbrahim, Scuk, Munsy, Emrah Başsan, Kone

TEKNİK DİREKTÖR: Adem Çağlayan


Yorumlar