Anasayfa /  Spor /  Galatasaray

Arda Turan geri dönüyor ! Ama Galatasaray'a değil !

Arda Turan için Barcelona dönemi kapandı. Takım arayışlarını sürdüren Milli futbolcu için Arsenal, Galatasaray, Monaco gibi takımların adı geçiyordu. Ancak iddialar yıldız futbolcunun Türkiye'den başka bir takımla anlaştığı yönünde.

Abone ol
Abone ol 08 Aralık 2017 15:44

Bu sezon Barcelona ile hiçbir resmi maçta süre almayan Arda Turan'ın devre arasında transfer yapmasına kesin gözüyle bakılıyor. 

Yıldız oyuncunun menajeri Ahmet Bulut da Beşiktaş - Galatasaray derbisinin ardından yaptığı açıklamada Arda için bazı kulüplerle görüştüğünü ve transferin 15 gün içerisinde sonuçlanacağını ifade etmişti. 

14 hafta sonunda topladığı 30 puanla liderliği Galatasaray'dan devralan Medipol Başakşehir'in Arda Turan'ı transfer etmek için harekete geçtiği bildirildi. 

Barcelona’dan ayrılacağı kesinleşen Arda Turan, ocakta İstanbul’a dönüyor. Ama beklendiği gibi Galatasaray’a değil, kadrosunda yıldızlarla donatan Başakşehir’e… yapılan ilk görüşmede taraflar masadan olumlu kalktı.

Adebayor, Clichy gibi yıldızlarla şampiyonluk mücadelesi veren Başakşehir, yılbaşında bombayı patlatıyor. Boz Baykuşlar, Barcelona’dan ayrılması kesinleşen Arda Turan’a ocakta Turuncu-Lacivertli formayı giydirmek için harekete geçti.



Milli yıldızın devre arasında Katalan ekibinde ayrılacağını açıklayan menajer Ahmet Bulut’la temasa geçen yönetim, prensipte el sıkıştı. Adı G.Saray’la anılan Arda’nın da Fatih Terim dedikodularından ve taraftarın istememesinden dolayı Başakşehir’e olumlu yanıt verdiği bildirildi.



Arda'nın ‘Ağabeyim’ dediği Emre Belözoğlu’nun da Turuncu-Lacivertliler’de forma giymesi milli yıldızın tercihini Boz Baykuşlar’dan yana kullanmasında etkili olduğu aktarıldı.

İşte Arda Turan'ın Türkiye'deki yeni takımı Emre’nin de Arda’yı arayarak ikna ettiği öğrenildi. Trabzonspor'a geri dönen milli yıldız Burak Yılmaz, geçen gün yakın arkadaşı Arda Turan'la yaptığı görüntülü telefon görüşmesinin ekran görüntüsünü Instagram’dan paylaşarak “Geliyor" notunu düşmüştü. Bu paylaşım, Arda’nın Türkiye'ye transfer olacağı iddialarını güçlendirmişti.


Yorumlar