Anasayfa /  Spor /  Galatasaray

Adnan Polat: G.Saray Çin ya da Katar'a satılır

Galatasaray'ın eski başkanı Adnan Polat, borcun azalmasının mümkün olmadığını söyledi. Polat, "Kulüp ya küçük bir kulüp olur ya da satılır" dedi.

Abone ol
Abone ol 03 Mart 2018 19:48

Galatasaray'da 31 Mart'ta yapılacak olan mali genel kurul öncesinde Adnan Polat'a iade-i itibar yapılması için imza kampanyası başlatıldı.

Galatasaray'da yapılan hazırlık ve Adnan Polat'ın sarı-kırmızılı kulübün gündemine oturacak görüşleri üzerine Habertürk Gazetesi'nden Meriç Müldür bir yazı kaleme aldı.

İşte o yazı:

"Bazı üyeler 31 Mart tarihindeki mali kongre öncesi imza kampanyası başlattı. 700-800 imzalı bir kampanya. Önerge verip 2011 kongresinde Adnan Polat'a yapılan nezaketsizliğin giderilmesi adına adım atacaklar. Polat ve arkadaşlarının gönlü alınır en azından. Şık olur, Galatasaray'a da yakışır... Polat 2011'deki o kara günden beri "Benim iade-i itibara ihtiyacım yok. Buna ihtiyacı olanlar o çirkinliği planlayanlar" diyor.



KATARLILARA YA DA ÇİNLİLERE SATILIR



Birilerini işaret ediyor. Galatasaray'ın geleceği adına da karamsar. Bu görüşünü de şu sözleriyle anlatıyor: "2021 mayıs ayında kulübün hiç varlığı kalmayacak. Borcun azalması mümkün değil. Galatasaray geçmiş yönetimlerin kafasıyla 80-100 milyon dolar ölçekli küçük bir kulüp olur o tarihte. Ya da Katarlılara, Çinlilere satılır. Devrim olmadıktan, kafa yapısı değişmedikten, hırsızlardan kurtulmadıktan sonra kulüp toparlanamaz."


Etiketler Adnan Polat
Yorumlar