Anasayfa /  Spor /  Galatasaray

Abdurrahim Albayrak: ‘Türk futbolunda yapılmış en büyük hatadır’

Beşiktaş-Galatasaray derbisinden sonra konuşan sarı kırmızılı ekibin ikinci başkanı Abdurrahim Albayrak, Kulüpler Birliği'nin hafta içinde yaptığı açıklamaya değindi.

Abone ol
Abone ol 02 Aralık 2018 22:43

Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, 1-0 kaybettikleri Beşiktaş karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

Gelecek haftadan itibaren galibiyetlere yeniden başlamak istediklerini söyleyen Albayrak, hafta içinde Kulüpler Birliği’nden yapılan açıklamaya değinerek “Türk futbolunda yapılmış en büyük hatadır” dedi.

İşte Albayrak’ın açıklamalarından satır başları;

“Konuşup konuşup bir şey de yapamıyoruz. Bu vesileyle dün akşam Türk Telekom Stadı’nda 41 bin kişi geldi. Onların desteği için de çok teşekkür ediyorum. İnşallah önümüzdeki hafta tekrar galibiyetlere başlamak istiyoruz”

“GALATASARAY’I KİMSE YOK SAYAMAZ”

“Bu bildiriyi bir kere isteyen kimdir onun bir açıklaması olacaktır herhalde. Galatasaray’ı kimse yok sayamaz. 41 bin kişi dünya rekoru kırıyor Galatasaray taraftarı. Bugün 41 bin kişi olan, yarın 30 milyonu geçen taraftar topluluğu olur. Camiaları germeyelim. Galatasaray’ı yok sayarak Kulüpler Birliği kararı almak Türk futbolunda yapılmış en büyük hatadır.”

“GÜZEL İZLER BIRAKMAK İSTİYORUZ”

“Bizler bugün varız yarın olmayacağız. Onun için güzel insanları birbirine küstürmeyelim, kırdırmayalım. Güzel ülkemizde güzel şeyler yaparak iz bırakmak istiyoruz. Herkes de aynı duyarlılıkta olursa ülkemize daha çok hizmet edeceğimizi canı gönülden diliyorum”


Yorumlar