Anasayfa /  Spor /  Galatasaray

13 Ağustos 2018 Galatasaray'ın transfer haberleri

Son dakika transfer haberlerine göre Galatasaray'da Emre Akbaba'yla imza aşamasına gelindi. Gustavo Scarpa'nın kiralanması planlanıyor. Liverpool'un Sırp oyuncusu Marko Grujic, Sarı-kırmızlıı ekibe geliyor. Pontus Wernbloom transferi ciddileşiyor. Belçika'dan 3 transfer birden gelebilir. İşte Galatasaray'dan son dakika transfer haberleri...

Abone ol
Abone ol 13 Ağustos 2018 16:08

Galatasaray, UEFA ile yapılan Finansal Fair Play anlaşmasının ardından kulübün bütçesini riske etmeyecek isimlere yöneliyor. Peki Galatasaray kimleri transfer edecek, hangi transferleri yapacak? İşte Galatasaray'dan son dakika transfer haberleri.

Emre Akbaba geliyor

Emre Akbaba için yeni gelişmeler var. Sarı-kırmızı renklere gönül veren gurbetçi oyuncu geçen hafta Başakşehir'in teklifini reddetmişti. Emre Akbaba kendisi ile ilgilenen Fenerbahçe'ye de "Galatasaray'dan başka takıma gitmem" mesajını yolladı ve Alanyaspor'un 10 numarasını sarı- kırmızılı kulübe satmaktan başka çaresi kalmadı. Bu transferi bu hafta bitirmeye karar veren sarı-kırmızılı kulüp, Alanyaspor'u 3 milyon Euro bonservise ikna etmeye çalışıyordu. 25 yaşındaki Emre Akbaba'yla her konuda anlaşan Galatasaray’ın, Alanyaspor’la da pazarlıklarda aşama kaydettiği ve tarafların el sıkışma noktasına geldiği öğrenildi. Bu transferin önümüzdeki hafta başında bitmesi bekleniyor.

Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan ve transfer çalışmalarına titizlikle devam eden Galatasaray'da sürpriz bir isim gündeme geldi. Fanatik'te yer alan habere göre sarı-kırmızılılılar, takımdan ayrılacağı gündeme gelen Maicon'un alternatifini Belçika'da buldu. Stoper konusunda arayış içinde olan Galatasaray, Anderlecht'in 28 yaşındaki Senegalli stoperi Kara Mbodj ile ilgileniyor.

Yannick Galatasaray'a önerildi

Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde boy gösterecek olan Galatasaray'a İngiltere'den sürpriz bir teklif geldi. Galatasaray transfer çalışmalarına devam ederken adı Fenerbahçe ile de anılan Yannick Bolasie gündeme geldi. İki sezon önce 28.9 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Crystal Palace Kulübünden alınan oyuncuyu Everton'un başka bir kulübe kiralık olarak vermek istediği Galatasaray'a iletildi.

İngiltere'de transfer dönemi bu gece bitecek. Galatasaray’ın gözü kulağı da Ada’da olacak. Manchester City Denayer’i, Stoke City ise Badou Ndiaye’yi son günde satamazsa, iki yıldız için Galatasaray yolu açılacak

Çaykur Rizespor, Galatasaray'da gözden çıkarılan Tolga Ciğerci'yi kiralamak üzere harekete geçti.





Benfica maçı Twitter'ı salladı

İngiliz basınında Daily Mirror'da yer alan haberde Liverpool'un kadroda düşünmediği Marko Grujic için Galatasaray'ın ilgisi olduğu kaydedildi. Geçtiğimiz sezon Cardiff City'de forma giyen ve bu yıl Cardiff'e de gitmek istemeyen Marko Grujic için Galatasaray'ın harekete geçtiği iddia edildi.

Felipe Melo'nun takım arkadaşı Gustavo Scarpa'yı Galatasaray'a önerdiği öğrenildi. 24 yaşındaki oyuncunun kiralanabileceği belirtiliyor.

Acil eylem planı

Fatih Terim mesajı verdi, yönetim tekrar düğmeye bastı. Sarı-Kırmızılılar kadroya acil takviye yapmaya hazırlanıyor. Orta sahada Emre Akbaba, forvette Gervinho, stoperde de Denayer öne çıkan isimler.

Takviye yapabilmesi için eldeki bazı yıldızlarla yolları ayırması gereken Sarı-Kırmızılılar, Belhanda ve Feghouli gibi maliyeti yüksek olan isimleri gözden çıkarmak üzere.

G.Saray bir süredir aldığı yüksek yıllık ücret nedeniyle Anderlecht’ten yollanmaya çalışılan Lukas Teodorczyk’in peşinde koşuyordu. Bu transferi kovalayan Ceylan Çalışkan’ın dün Abdürrahim Albayrak’la yaptığı görüşme Gervinho üzerine çekildi. Fakat Çalışkan’ın, Albayrak’a Teodorczyk’in yanında Kara Mbodji ve Isaac Thelin’le ilgili bir teklif getirdiği ortaya çıktı. Çalışkan’ın Anderlecht’in sportif direktörü Luc Devroe’nin imzasıyla getirdiği görüşme talebinde, bir yetkilinin Brüksel’e beklendiği ve 3 oyuncu içinde görüşme yapılabileceği belirtildi. G.Saray yönetimi bu mektubu değerlendirecek ve Brüksel’e gitme kararı verirse gelecek hafta sürpriz bir görüşmenin olmasının önü açılacak.

Son dakika Galatasaray'dan flaş transfer haberleri

Tarık Çamdal'a talip çıktı

Gümüşhanespor Tarık Çamdal'ı resmen açıkladı. Kulüp resmi twitter hesabından ; "Gümüşhanespor'umuz Galatasaray'da forma giyen Tarık Çamdal için girişimlere başladı..." ifadesini kullandı.

İki hafta önce Türkiye’de tatil yaptığı ortaya çıkan tecrübeli oyuncu Pontus Wernbloom'un eşi İstanbul’da yaşamaya sıcak bakıyor. Bu nedenle kocasının PAOK’a imza atmasını engelledi. G.Saray adına futbolcu izleyen Elmander de oyuncu için olumlu rapor verdi

Galatasaray’a güzel haber Portekiz’den geldi. Sporting Lizbon, Maicon’u listesine aldı. Galatasaray’ın Maicon’u göndermek istediğini bildiği için işi takasla bitirmeye çalışıyor. Aslında yöneticiler, Doumbia’nın yanına bir de genç oyuncu verilmesi durumunda takası kabul etmeye hazır.

Başakşehir'i reddeden Emre Akbaba, Galatasaray'a gitmek istiyor. Sarı kırmızılı ekip girişimlerini hızlandırdı. Fanatik'in haberine göre, Galatasaray'da oynamak isteyen Emre Akbaba için sarı kırmızılı ekipten Alanyaspor'a 3 milyon euro'luk bir teklif iletildi. Alanyaspor, daha iyi bir teklif gelmemesi durumunda bu transfere onay vermeye hazırlanıyor.


Yorumlar