Anasayfa /  Spor /  Galatasaray

Galatasaray yönetiminden Fatih Terim kararı

Süper Lig'de 7 haftadır kazanamayan Galatasaray'da Fatih Terim'e yönelik eleştiriler sosyal medyada artmaya başlasa da sarı-kırmızılı yönetimin tecrübeli teknik adam ile devam edecek.

Abone ol
Abone ol 23 Aralık 2021 15:56

Süper Lig 'de 7 haftadır kazanamayan Galatasaray , devrenin kapanış maçını Antalyaspor ile oynayacak. Fatih Terim cezası nedeniyle son kez tribünde oturacak.

Terim'e yönelik eleştiriler sosyal medyada artmaya başlasa da sarı-kırmızılı yönetimin tecrübeli teknik adam dışında B planı bulunmuyor.

Başkan Burak Elmas, Antalyaspor maçının sonucu ne olursa olsun devre arası planlamasını Fatih Terim'le birlikte yapacak. Terim, kötü gidişata ocak ayında çözüm bulmaya çalışacak.

3 sezondur başarı yok

Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra Milli Takım'la yola devam eden Terim, Aralık 2017'de Igor Tudor'dan boşalan Galatasaray teknik direktörlüğü koltuğuna bir kez daha oturdu. 2017-2018 sezonunu şampiyonlukla tamamlayan Terimli Galatasaray, bir sonraki sezonda rakibi Başakşehir'in 8 puan gerisine düşmesine rağmen sezonu şampiyon tamamlamayı başardı.

2019-2020 sezonuna da şampiyonluk parolasıyla giren Terim'in öğrencileri, özellikle pandamı sonrası yaşanan düşüşle birlikte zirveyi Başakşehir'e kaptırarak sezonu dördüncü sırada tamamladı. 2020-2021 sezonunda da şampiyonluk yarışına son haftalarda gösterdiği performansla dahil olan Galatasaray, şampiyonluğu averajla Beşiktaş'a kaptırarak sezonu ikinci sırada tamamladı.

2021-2022 sezonuna yeni bir oyuncu grubu ve gençleşen kadroyla başlayan Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nde grubunu yenilgisiz lider tamamlasa da Süper Lig'de 18 hafta geride kalmışken lider Trabzonspor'un 21 puan gerisine düştü.

 

Yorumlar