Anasayfa /  Spor

Galatasaray - Lazio maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Galatasaray-Lazio maçı için geri sayım sürüyor. UEFA Avrupa Ligi E grubunda Lazio, Lokomotiv Moskova ve Marsilya ile eşleşen Galatasaray ilk maçında Türk Telekom Stadyumu'nda Lazio'yu konuk edecek. Peki Galatasaray - Lazio maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Abone ol
Abone ol 13 Eylül 2021 20:43

Galatasaray - Lazio maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Galatasaray-Lazio maçı için heyacanlı bekleyiş devam ediyor. UEFA Avrupa Ligi E grubu ilk maçında sahasında Seri A temsilcisi Lazio'yu konuk edecek olan Galatasaray, Lazio karşısında galibiyet alıp Avrupa Ligi'ne iyi bir başlangıç yapmanın hesaplarını yapıyor. Süper Lig'de 2-0 öne geçtiği Trabzonspor maçında skoru koruyamayan ve sahadan 2-2'lil beraberlikle ayrılan Sarı Kırmızılı takımda gözler Lazio maçına çevrildi. Peki Galatasaray-Lazio maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

GALATASARAY-LAZİO MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA? 

Galatasaray-Lazio maçı 16 Eylül Perşembe akşamı saat 19:45'te başlayacak. Türk Telekom Stadyumu'nda oynanacak olan mücadele Exxen platformu üzerinden yayınlanacak.

LAZİO 3 MAÇTA İKİ GALİBİYET 1 MAĞLUBİYET ALDI 

Galatasaray'ı Perşembe akşamı rakibi olan Lazio Seri A'ya iyi bir başlangıç yaptı. İlk iki maçını kazanan Lazio son maçında Milan'a boyun eğdi. 3 maçta 2 galibiyet 1 mağlubiyet alan Lazio 6 puanla 6. sırada yer alıyor.

Yorumlar