Anasayfa /  Spor

Galatasaray-Giresunspor maçı ne zaman, saat kaçta?

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Galatasaray ve Giresunspor karşı karşıya gelecek. Peki Galatasaray-Giresunspor maçı ne zaman oynanacak ve nerede yayınlanacak? İşte detaylar...

Abone ol
Abone ol 28 Ocak 2023 15:30

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Galatasaray ve Giresunspor karşı karşıya gelecek. Peki Galatasaray-Giresunspor maçı ne zaman oynanacak ve nerede yayınlanacak? İşte detaylar...

Lider Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında bu akşam deplasmanda Bitexen Giresunspor ile karşı karşıya gelecek. Çotanak Spor Kompleksi'nde saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı hakem Bahattin Şimşek yönetecek. Karşılaşma beIN SPORTS 1'den yayınlanacak.

Süper Lig'de çıktığı 19 maçta 14 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 yenilgi yaşayan sarı-kırmızılı ekip, aldığı 45 puanla liderlik koltuğunda oturuyor. Ligde oynadığı 19 maçın 5'ini kazanan, 6'sında berabere kalan ve 8'ini kaybeden Bitexen Giresunspor ise 21 puanla 12. sırada bulunuyor.

SON 12 MAÇINI KAZANDI

Son 12 resmi karşılaşmasını kazanan Galatasaray'ın, Süper Lig'de de 9 maçlık galibiyet serisi bulunuyor. Ligdeki son 10 maçında mağlubiyet yaşamayan sarı-kırmızılı ekip, son 9 karşılaşmasından da üçer puanla döndü. Son 12 resmi karşılaşmasında 31 kez ağları havalandıran Galatasaray, kalesinde ise 7 gol gördü.

5 İSİM KADROYA ALINMADI

Sarı-kırmızılıların kamp kadrosu da kesinleşirken, Haris Seferovic, Patrick van Aanholt, Yusuf Demir, Mathias Ross ile sarı kart cezası olan Abdülkerim Bardakcı kamp kadrosunda yer almadı.

REKOR İÇİN SAHADA

* Son 12 resmi maçından galibiyetle dönen Galatasaray, Bitexen Giresunspor maçını da kayıpsız geçmesi durumunda Süper Lig'in profesyonel olarak oynanmaya başladığı 1959 sezonundan itibaren resmi maçlarda elde ettiği en uzun süreli galibiyet serisini egale edecek.

* Galatasaray, rakibini mağlup etmesi durumunda aynı zamanda resmi maçlarda bir sezonda elde ettiği galibiyet serisi rekorunu geliştirecek.

* Galatasaray, Bitexen Giresunspor maçından üç puanla ayrılması durumunda Süper Lig tarihinde ilk kez bir sezonda art arda 10. galibiyete ulaşacak.

* Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Bitexen Giresunspor maçından üç puan almaları halinde resmi maçlarda Galatasaray'ın başında en uzun süreli galibiyet serisinin sahibi olan Mustafa Denizli'yi yakalayacak.

MUHTEMEL 11

Muslera

Emre Taşdemir

Emin Bayram

Nelsson

 Boey

Oliviera

Torreira

Kerem

 Rashica

Mertens

Icardi

Yorumlar