Anasayfa /  Spor

Galatasaray Fenerbahçe AZ TV İdman TV izle

Galatasaray Fenerbahçe derbisi canlı izle - Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı izle. Galatasaray - Fenerbahçe canlı izle linki ve derbi ile ilgili verileri maç gününe kadar aktaracağız. Galatasaray Fenerbahçe AZ TV İdman TV izle, GS FB maçı AZ TV şifresiz izle, Galatasaray Fenerbahçe CBC Sports canlı izle. Galatasaray - Fenerbahçe canlı izle linki ve derbi ile ilgili verileri maç gününe kadar aktaracağız. Maçın hakemi Cüneyt Çakır.

Abone ol
Abone ol 28 Eylül 2019 11:15

Galatasaray Fenerbahçe derbisi canlı izle - Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı izle. Galatasaray - Fenerbahçe canlı izle linki ve derbi ile ilgili verileri maç gününe kadar aktaracağız. Galatasaray Fenerbahçe AZ TV İdman TV izle, GS FB maçı AZ TV şifresiz izle, Galatasaray Fenerbahçe CBC Sports canlı izle. Galatasaray - Fenerbahçe canlı izle linki ve derbi ile ilgili verileri maç gününe kadar aktaracağız. Maçın hakemi Cüneyt Çakır. 

Süper Lig'de Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle - Şifresiz Kaliteli Galatasaray Fenerbahçe maçı izle. Merakla beklenen Galatasaray Fenerbahçe maçı beinsports canlı izle. Evet yanlış duymadınız Galatasaray Fenerbahçe izle. Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı linki haberimizde. İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle - Şifresiz Kaliteli Galatasaray Fenerbahçe maçı izle. 

DERBİYİ CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle - Şifresiz Kaliteli Galatasaray Fenerbahçe maçı izle

Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle - Şifresiz Kaliteli Galatasaray Fenerbahçe maçı izle

Dev derbi heyecanı trhaberler farkıyla her zaman olduğu gibi şifresiz olarak ekrana gelecek. Merakla beklenen Galatasaray Fenerbahçe maçı tüm gelişmeleri haberimizde. Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı izle, Galatasaray Fenerbahçe şifresiz izle ve Galatasaray Fenerbahçe beinsports izle gibi tüm arama sonuçları haberimizdedir. Heyecan dolu Galatasaray Fenerbahçe derbi maçı beinsports kanalından izlenecek. Futbolseverlerin merakla beklediği Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı olarak izlenecek. İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı hakkında tüm merak edilenler.

Galatasaray Fenerbahçe maçı 28 Eylül 2019 Cumartesi günü saat 20.00'de başlayacak olan Galatasaray Fenerbahçe maçı nefesleri kesecek. Heyecan dolu Galatasaray Fenerbahçe maçını TFF'den Cüneyt Çakır düdük çalacak. Futbolseverlerin merakla beklediği Galatasaray Fenerbahçe maçı trhaberler farkıyla spor editörlerimiz tarafından yakından incelecek. Ayrıca Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı anlatımı ana sayfamızda sürekli olarak okuyucularımız için an ve an güncellenecektir.

Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın bilgileri ise şu şekilde;

Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı izle: Beinsports canlı izle

Galatasaray Fenerbahçe maçı saat: 20.00

Galatasaray Fenerbahçe maçı tarih: 28 Eylül 2019

Galatasaray Fenerbahçe maçı hakem: Cüneyt Çakır

Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı anlatım: trhaberler.com

Galatasaray Fenerbahçe maçı ülkemizde şifreli olarak Dijitürk platformu olan beinsports kanalından şifreli izlenecek. Heyecan dolu Galatasaray Fenerbahçe derbi maçı tüm futbolseverler gerek televizyon gerekse internet başında sürekli arama yapacaklar. Tüm gün beinsports haber kanalından Galatasaray Fenerbahçe derbisi hakkında tüm yayını ücretsiz olarak izleyebilirsiniz.İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi tüm gerekli ve önemli bilgiler ve son dakika haberleri...

Galatasaray Fenerbahçe maçı tüm gelişmeleri trhaberler farkıyla sizlerle olacaktır.

Galatasaray Fenerbahçe Az TV, İdman TV CBC Sport canlı izle (GS FB maçı şifresiz izle)

Galatasaray Fenerbahçe AZ TV İdman TV izle, GS FB maçı AZ TV şifresiz izle, Galatasaray Fenerbahçe CBC Sports canlı izle, Galatasaray Fener maçı İdman TV canlı şifresiz... Süper Lig'in 6. haftası muhteşem derbiye ev sahipliği yapıyor! Galatasaray Fenerbahçe maçını Az tv İdman tv'den canlı yayınlanacak mı merak ediliyor. GS FB maçı şifresiz izleme yollarını arayanlar internetten birçok konuyu araştırıyorlar. izleme linki haberimizde. Süper Lig'in 6. haftasında Fenerbahçe, Galatasaray'a konuk oluyor. Galatasaray, evinde galibiyet peşinde. Peki Galatasaray Fener maçı nasıl canlı izlenir? İşte detaylar...

Galatasaray Fenerbahçe maçı AZ TV İdman tv şifresiz canlı izle... Türkiye'nin heyecanla beklediği karşılaşma geldi çattı! Ülkenin en önemli derbisi olan Galatasaray Fenerbahçe maçı bugün oynanıyor! Heyecan dorukta... Süper Lig'in 6. hafta mücadelesinde Galatasaray, ezeli rakibi Fenerbahçe'yi Türk Telekom Stadyumu'nda konuk ediyor. Sezona 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 1  mağlubiyet alarak başlayan Galatasaray, evinde ezeli rakibi Fenerbahçe'yi yenerek iyi bir gidişat yakalamak istiyor! Ersun Yanal'ın öğrencileri ise zorlu deplasmanda alacağı galibiyet ile evine büyük bir avantajla dönmenin planlarını yapıyor. Peki GS Fener maçı AZ TV İdman TV şifresiz canlı izle, Galatasaray FB maçı canlı şifresiz kanallar hangileri, GS FB şifresiz kanallar neler? İşte detaylar...

GALATASARAY FENERBAHÇE AZ TV İDMAN TV CBC SPORT YAYINLAYACAK MI?

Tüm Türkiye'nin gözü bu karşılaşmada! Galatasaray, Süper Lig'in 6. haftasında ezeli rakibi Fenerbahçe'yi evinde konuk ediyor. Peki Galatasaray Fenerbahçe maçı hangi kanallarda şifresiz? GS FB maçı şifresiz kanalları sizler için derliyoruz! Dünyanın en önemli derbileri arasında gösterilen Galatasaray Fenerbahçe derbisi AZ TV, İdman TV ve CBC Sports üzerinden yayınlanmayacak! 

Derbinin yayınlanacağı kanallar listesi elimize ulaştığında haberimiz üzerinden sizlerle paylaşacağız...

GALATASARAY FENERBAHÇE MAÇI HANGİ KANALDA ŞİFRESİZ, SAAT KAÇTA?

Galatasaray Fenerbahçe derbisi, 28 Eylül Cumartesi saat 20.00'de Türk Telekom Stadı'nda oynanacak. Derbiyi Cüneyt Çakır yönetecek. Derbinin VAR hakemi ise Koray Gençerler olacak. Karşılaşma beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. 

 GALATASARAY: 0  FENERBAHÇE: 0

Galatasaray Fenerbahçe maçı Canlı Anlatım ( Sayfayı sürekli yenileyin)

Not: Maç başlar başlamaz dakika  dakika canlı anlatım buradan yapılacaktır. 

Maçı canlı izlemek içi aşağıdaki linki tıklayabilirler

Galatasaray - Fenerbahçe derbi maçı heyecan dorukta. Nefesleri kesecek Spor Toto Süper Lig'de 6. haftanın en önemli maçında ezeli rakipler Galatasaray ile Fenerbahçe karşı karşıya gelecek. Galatasaray sahasında rakibini yenerek zirveye yaklaşmak istiyor. Fenerbahçe de aynı şekilde deplasmanda galibiyet peşinde olacak. Asırlık ezeli rekabetin son randevusu Galatasaray - Fenerbahçe maçında karşı karşıya geliyor. Galatasaray Fenerbahçe maçı 28 Eylül Cumartesi günü saat 20:00'de başlayacak. Galatasaray - Fenerbahçe mücadelesi beIN SPORTS 1'HD'den canlı yayınlanacak. Ayrıca maçın canlı skor takibi ve detaylar trhaberler.com 'da!

Süper Lig'de gözler 6. haftada oynanacak Galatasaray - Fenerbahçe derbisine çevrildi. Galatasaray taraftarı önünde onların desteği ile ezeli rakibi Fenerbahçe'yi mağlup etmek istiyor. Ersun Yanal yönetiminde istikrarsız haftalar geçiren Fenerbahçe ise Galatasaray derbisinde galibiyet peşinde olacak.

Galatasaray - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

28 Eylül Cumartesi günü saat 20:00'de başlayacak Galatasaray - Fenerbahçe mücadelesi beIN SPORTS 1'HD'den canlı yayınlanacak. Ayrıca maçın canlı skor takibi ve detaylar trhaberler.com 'da!

beIN PORTS Galatasaray - Fenerbahçe maçı canlı, şifresiz izle


Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasın muhteşem bir mücadeleye sahne olacak. Galatasaray, sahasında Fenerbahçe'yi ağırlayacak.Galatasaray - Fenerbahçe mücadelesi beIN Sports 1 HD ekranlarından canlı yayınlanacak. Galatasaray - Fenerbahçe maçını canlı, şifresiz izlemek isteyen sporseverler, internet ortamında 'Galatasaray - Fenerbahçe canlı izle, Galatasaray - Fenerbahçe işifrsiz izle, Galatasaray - Fenerbahçe beIN Sports izle' araştırması yapmaya başladı. Galatasaray - Fenerbahçe takımları arasında oynanacak bu zorlu 90 dakikayı izleyebilmek için Digitürk üyeliğinizin bulunuyor olması gerekmektedir.

Ayrıca maçın canlı skor takibi ve detaylar trhaberler.com 'da! 

GALATASARAY  - FENERBAHÇE MAÇI BEİN SPORTS CANLI İZLE

GALATASARAY MUHTEMEL İLK 11'LER

Muslera, 
Mariano, 
Luyindama, 
Marcao, 
Nagatomo, 
Nzonzi, 
Seri, 
Babel, 
Feghouli, 
Belhanda, 
Falcao.

FENERBAHÇE MUHTEMEL İLK 11'LER 

Altay, 
Ozan Tufan, 
Zanka, 
Jailson, 
Dirar, 
Gustavo, 
Emre, 
Deniz Türüç, 
Tolga Ciğerci, 
Kruse, 
Vedat Muriç.

Galatasaray 6. sırada

Yeni Malatya deplasmanında sayıyız pozisyona giren fakat değerlendiremeyen Galatasaray, 90'da yediği golle 1 puana razı olmuştu. Aslan, bu sezon oynadığı 5 maçta, 1 mağlubiyet, 2 beraberlik ve 2 galibiyet aldı. Sarı-Kırmızılı takımın 8 puanı buluyor.

Fenerbahçe 2. sırada

Fenerbahçe sezona Gazişehir ve ardından aldığı Başakşehir galibiyetiyle moralli başlamıştı. Fenerbahçe 3. haftada Trabzonspor ile sahasında 1-1 berabere kaldı. İlk mağlubiyetini Alanyaspor deplasmanında alan Fenerbahçe 5. hafta maçında ise Ankaragücü'nü 2-1 ile geçerek Galatasaray maçına moralli çıkacak. Geride kalan 5 haftada 10 puan toplayan Fenerbahçe 2. sırada bulunuyor.

Türk sporuna damga vuran ve “zıt kardeşler” olarak adlandırılan Fenerbahçe ile Galatasaray’ın 110 yılı geçen rekabeti birçok ilginç olaya tanık oldu. İki takım arasındaki rekabette ilk golü Galatasaraylı futbolcu Emin Bülent Serdaroğlu attı. Fenerbahçe, Galatasaray karşısında ilk golü ve galibiyeti, rekabetteki 8. randevuda elde etti. 

EN AZ VE EN ÇOK SEYİRCİLİ MAÇLAR

Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki maçlarda en az seyirci 17 Kasım 1922’deki karşılaşmaya geldi. İttihat Sahası’nda sağanak altında, hakem Fethi Tahsin Başaran’ın şemsiyeyle yönetmek zorunda kaldığı maçı, tamamı biletsiz 14 kişi izledi. İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı’nda 21 Eylül 2003’te yapılan lig maçını ise 70 bin 125 seyirci takip etti. Bu rakam, rakipler arasındaki bir maçı izleyen seyirci sayısındaki rekor olarak tarihe geçti.

REKABETİN GÖLCÜLERİ

Rekabette en fazla golü Fenerbahçeli Zeki Rıza Sporel attı. Sporel, Galatasaray’a karşı oynadığı 42 maçta toplam 27 kez rakip fileleri havalandırdı.

Zeki Rıza Sporel’i, 24 golle yine bir Fenerbahçeli Alaattin Baydar izliyor. Fenerbahçeli Lefter Küçükandonyadis’in 20, Galatasaraylı Metin Oktay’ın ise rekabette 19 golü bulunuyor.

Bu arada, iki takımda da forma giyen Tanju Çolak’ın da 14’ü Galatasaray, 8’i Fenerbahçe formasıyla olmak üzere rekabette toplam 22 golü var. Lig maçlarında ise Galatasaraylı Metin Oktay 9, Fenerbahçeli Aykut Kocaman 8 golle takımlarının en golcü isimleri oldu.

Galatasaray Fenerbahçe maçına ait istatistikler

İki ezeli rakip, Süper Lig tarihinde 121. defa kozlarını paylaşacak. Bugüne kadar oynanan maçlarda Fenerbahçe 50, Galatasaray 33 defa kazandı, 37 maç berabere bitti.

Fenerbahçe, son beş lig maçında Galatasaray'a kaybetmedi (3G 2B). Bu, Kasım 2008-Mart 2011 arasında yakaladığı altı maçlık (4G 2B) seriden bu yana Fenerbahçe'nin rakibi önünde yakaladığı en uzun yenilmezlik serisi.

Galatasaray'ın ev sahipliğinde oynanan 60 derbide ise sarı kırmızılılar 23 kez kazanırken, Fenerbahçe 15 galibiyet aldı (22B).

Galatasaray, Süper Lig'de 12 maçtır yenilmiyor (11G 1B). Bu, ligde halen devam eden en uzun yenilmezlik serisi olduğu gibi, Galatasaray'ın Igor Tudor döneminde elde ettiği en uzun seri.

Galatasaray en son 2007/08 sezonunun ilk sekiz haftasında yenilmemişti; o sezon altı puan farkla şampiyon olmuşlardı (79 puan).

Süper Lig tarihinde ilk kez üç büyüklerden biri, ilk sekiz haftanın ardından diğer iki rakibine en az sekizer puan fark atmayı başardı.

Galatasaray, evinde altı maçtır kazanıyor. Bu, 2013/14 sezonundaki dokuz maçlık seriden bu yana sarı kırmızılıların ligde elde ettiği en uzun iç saha serisi.

Bu sezon Süper Lig'in en az gol yiyen (6) ve en fazla gol atan (20) takımı olan Galatasaray, aynı zamanda ligde henüz maç kaybetmeyen tek takım.

Galatasaray bu sezon ligde en fazla maçta kalesini gole kapatan takım (3, Kayserispor ve Beşiktaş ile birlikte). Fenerbahçe ise kalesini gole kapatamayan dört takımdan biri.

Fenerbahçe, Süper Lig'de toplamda 14 maçtır kalesini gole kapatamıyor. Bu, sarı lacivertli takımın lig tarihindeki en uzun gol yeme serisi.

Fenerbahçe'nin ligde attığı son dokuz golün yedisi yeni transferlerden geldi (Giuliano 3, Janssen 2, Valbuena 2). Galatasaray'da ise geçen sezon takımda olup bu sezon gol atabilen tek oyuncu var: Tolga Ciğerci (5).

Galatasaray ve Fenerbahçe bu sezon ligde ceza sahası içinden en fazla gol atan takımlar (17). Fenerbahçe'nin bu sezon attığı tüm goller ceza sahası içinden geldi.

17 Mart 2012'deki 2-2'lik maçtan bu yana oynanan 12 derbide de üçten fazla gol atılmadı. İki takım arasındaki son sekiz maçın altısında da karşılıklı gol atılmadı.

Derbide atılan son sekiz golün beşi duran toplardan geldi.

Galatasaray'ın dört büyüklere karşı derbi maçlarda attığı son yedi golün beşi ve kalesinde gördüğü son 12 golün yedisi duran toplardan geldi.

Fenerbahçe'nin dört büyüklere karşı derbi maçlarında attığı son 11 golün beşi ve son üç gol penaltılardan geldi.

Fenerbahçe'nin Galatasaray deplasmanında attığı son altı golün üçü ve son iki gol 90+'da geldi.

Aatif Chahechouhe, Galatasaray'a karşı 10 lig maçında dört gol attı.

Selçuk İnan, Galatasaray formasıyla Fenerbahçe'ye karşı 13 maçta dört gollük katkı yaptı (iki gol, iki asist).

Bafetimbi Gomis bu sezon Süper Lig'de Göztepeli Adis Jahovic ile birlikte en fazla gol atan oyuncu (9). İki tane de asist yapan Gomis, ligin en fazla gol katkısı yapan oyuncusu (11).

Gomis bu sezon ligde en az dört gole katkı yapan oyuncular arasında dakika başına gol katkısı oranı en iyi oyuncu. Fransız yıldız sahada kaldığı her 64 dakikada bir gol katkısı yapıyor.

Bu sezon Süper Lig'de attığı gol (9) ile gol beklentisi (xG 4.16) arasındaki en yüksek fark Bafetimbi Gomis'e ait (4.84).

Badou Ndiaye bu sezon ligde en fazla faul yapan üçüncü oyuncu (21). Mathieu Valbuena ise ligde kendisine en fazla faul yapılan oyuncu (33).

Mathieu Valbuena bu sezon ligin en fazla şut pası atan ismi (24). Galatasaraylı Belhanda ise Serdar Gürler'in ardından (22), bu alanda ligin en iyi üçüncü oyuncusu (20).

Maicon bu sezon ligin en fazla gol atan savunmacısı (3). Brezilyalı, aynı zamanda Caner Erkin ile birlikte (üç asist) ligde en fazla gol katkısı veren iki savunma oyuncusundan biri.

Bu sezon ligin en fazla isabetli pas yapan oyuncuları Galatasaray'dan: Fernando (590) & Maicon (420).

Bu maçta bu sezon Süper Lig'de en fazla isabetli orta yapan iki oyuncu karşı karşıya gelecek: Mathieu Valbuena & Younes Belhanda (19'ar).


GALATASARAY FENERBAHÇE DERBİSİ 390. RANDEVU

Galatasaray ile Fenerbahçe futbol takımları, Süper Lig'de yarın yapacakları derbiyle tarihte 390. kez karşı karşıya gelecek.

Şimdiki Ülker Stadı'nın bulunduğu "Papazın Çayırı" olarak adlandırılan yerde 17 Ocak 1909 tarihinde yapılan ve Galatasaray'ın 2-0 kazandığı özel maçla başlayan 110 yıllık rekabette, galibiyetlerde ve atılan gol sayısında Fenerbahçe'nin üstünlüğü bulunuyor.

Sarı-lacivertliler, geride kalan 389 maçtan 146'sını kazandı, sarı-kırmızılı ekip bu süre içinde 123 kez galip geldi. İki takım 120 maçta ise eşitliği bozamadı.

Fenerbahçe'nin attığı 535 gole, Galatasaray 485 golle karşılık verdi.

Ligde 125. sınav

Fenerbahçe ile Galatasaray, 62. sezonu oynanan lig tarihinde 124 kez karşılaştı.

Genel toplamdaki üstünlüğünü lig maçlarına da yansıtan Fenerbahçe, rakibine galibiyet sayısında 50-33 üstünlük kurdu. Ligdeki 41 maç da berabere sonuçlandı.

Lig maçlarında sarı-lacivertliler 157, sarı-kırmızılılar ise 119 gol kaydetti.

Son 10 resmi maç

İki takım arasında oynanan son 10 resmi maçın 6'sı berabere tamamlandı.

Rekabetteki son 10 karşılaşmada Fenerbahçe 3, Galatasaray 1 kez galip geldi, taraflar 6 maçta birbirlerine üstünlük sağlamayı başaramadı.

Galatasaray-Fenerbahçe derbisini son 2 sezonda 190 bin kişi izledi
 

Süper Lig'in 6. haftasında karşı karşıya gelecek Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki rekabet tribüne de yansıdı.

İki takım arasında son 2 sezonda oynanan derbi maçlarını 190 bine yakın kişi tribünden izledi.

AA muhabirinin Passolig yetkililerinden aldığı bilgiye göre iki takım arasındaki 4 lig maçının seyirci ortalaması 47 bin 355 olarak kayıtlara geçti. Galatasaray, rakibine göre derbi maçlarında bilet fiyatlarını daha yüksek fiyattan satışa sundu. Sarı-kırmızılıların son 2 sezonda Fenerbahçe ile yaptığı derbi maçtaki ortalama bilet fiyatı 487,91 lira olurken, Fenerbahçe'nin ortalama bilet fiyatı ise 254,36 lirayı buldu.

Galatasaray, son 3 sezonda Fenerbahçe'yi tribündeki seyirci sayısıyla geçti. Geçen sezon Galatasaray'ın seyirci ortalaması yüzde 11 azalırken, Fenerbahçe'nin oranı yüzde 21 arttı. Galatasaray bu düşüşe rağmen 36 bin 93 seyirci ortalamasıyla Süper Lig'in en fazla seyircili takımı unvanını elinde bulunduruyor.

Passolig Kart Ligi'nde de lider Galatasaray

Galatasaray, Passolig Kart Ligi'nde de liderliği rakibine kaptırmadı.

Galatasaray, 2017-2018 sezonun başından bu yana Passolig kart sayısında bir milyona ulaşan ilk kulüp oldu.

Toplam 4,9 milyon Passolig kart sahibi içinde bir milyonu geçen Galatasaray taraftarını, 931 bin 128 adetle Fenerbahçe takip etti.

Geçen sezonun sonundan bugüne kadar ilk kez Passolig kart sahibi olan taraftarların istatistiklerine bakıldığında İstanbul'dan en çok Şişli ve Sarıyer ilçelerinde Galatasaray Passolig Kart alınırken, Kadıköy ve Ümraniye ilçelerinde daha çok Fenerbahçeli taraftarlar Passolig temin etti.

Passolig verilerine göre Fenerbahçeli kart sahiplerinin yüzde 13,88'i, Galatasaraylıların da yüzde 13,68'i kadın taraftarlardan oluşuyor.

Her iki takımın tribündeki yaş ortalamasına bakıldığında en fazla 18-25 yaş arasındaki futbolseverlerin ağırlıkta olduğu ortaya çıktı. İkinci sırada 26-30 yaş aralığındaki futbolseverler bulunuyor.
 

Fenerbahçe derbide Galatasaray'a konuk oluyor

Fenerbahçe, Süper Lig'in 6. haftasında oynanacak derbide yarın Galatasaray'a konuk olacak.

Türk Telekom Stadı'nın ev sahipliği yapacağı karşılaşma saat 20.00'de başlayacak. Müsabakayı hakem Cüneyt Çakır yönetecek.

Ligin geride kalan 5 haftasında 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet yaşayan Fenerbahçe, 10 puan topladı. Yaptığı maçlarda 11 kez fileleri havalandıran sarı-lacivertliler, kalesinde ise 6 gol gördü.

Rodrigues sakat

Fenerbahçe'de sakatlığı bulunan Garry Rodrigues, yarın eski takımı Galatasaray'a karşı forma giyemeyecek.

Rodrigues, sarı-lacivertli takımın geçen hafta MKE Ankaragücü ile yaptığı mücadelenin ilk yarısında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalmıştı.

Sarı-lacivertli takımla antrenmanlara katılmaya başlayan Hasan Ali Kaldırım ve Mauricio Isla'nın yanı sıra özel program dahilinde çalışmalarını sürdüren Victor Moses'ın da hazır olmadıkları gerekçesiyle Galatasaray mücadelesinde forma giymesi beklenmiyor.

Fenerbahçe'de derbi maç öncesi cezalı futbolcu ise bulunmuyor.

Tolga Ciğerci eski takımına karşı

Geçen sezon başında Galatasaray'dan ayrılarak Fenerbahçe'ye transfer olan Tolga Ciğerci, görev verilmesi durumunda ilk kez eski takımına karşı mücadele edecek.

Yaşadığı sakatlık nedeniyle geçtiğimiz sezon hiçbir resmi maçta forma giyemeyen 27 yaşındaki orta saha oyuncusu, teknik direktör Ersun Yanal'ın şans vermesi halinde Galatasaray'a karşı sahadaki yerini alacak.

Tolga, bu sezon sarı-lacivertli formayla çıktığı 5 maçta bir kez fileleri havalandırdı.

Türk Telekom Stadı'nda 4 maçtır kaybetmiyor

Fenerbahçe, Galatasaray ile deplasmanda oynadığı son 4 lig maçında mağlubiyet yaşamadı.

Galatasaray'a karşı dış sahadaki son mağlubiyetini 18 Ekim 2014'te 2-1'lik skorla yaşayan sarı-lacivertli takım, daha sonra rakibiyle Türk Telekom Stadı'nda yaptığı 4 müsabakada 1 galibiyet ve 3 beraberlik yaşadı.

Biletlere yoğun ilgi

Fenerbahçeli taraftarlar, derbi maçın biletlerine yoğun ilgi gösterdi.

Türk Telekom Stadı'nda sarı-lacivertli taraftarlar için ayrılan 2 bin 481 bilet, kısa sürede tükendi.

Muhtemel 11'i

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın Galatasaray derbisinde şu 11'e görev vermesi bekleniyor:

Altay Bayındır, Ozan Tufan, Zanka, Jailson, Dirar, Luiz Gustavo, Emre Belözoğlu, Deniz Türüç, Kruse, Tolga Ciğerci ve Vedat Muric.

 

Galatasaray sezonun ilk derbisini kazanma peşinde

GalatasaraySüper Lig'in 6. haftasındaki derbi maçta yarın Fenerbahçe'yi konuk edecek.

İki takım arasındaki derbi mücadelesi Türk Telekom Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak. beIN Sports'dan naklen yayınlanacak karşılaşmayı hakem Cüneyt Çakır yönetecek.

Ligdeki ilk 5 maçta ikişer galibiyet ve beraberlikle bir yenilgi alan ve 8 puan toplayan sarı-kırmızılı takım, 7. sırada bulunuyor.

Belhanda forma bekliyor 

Galatasaray'ın Kasımpaşa ile yaptığı maçta aldığı darbeyle çenesi kırılan Younes Belhanda, teknik heyetten forma bekleyecek.

Topla yapılan çalışmalarda maske takan Belhanda'nın bu şekilde oynamasında bir sakınca olmadığı açıklanmıştı. 

Terim ve iki yardımcısı derbide de yok 

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim ile yardımcıları Ümit Davala ve Hasan Şaş, cezaları nedeniyle Fenerbahçe derbisinde de tribünde yer alabilecek.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Süper Lig'in 3. haftasındaki Kayserispor maçının ardından yaptığı açıklamalar nedeniyle 4 maç ceza alan ve cezası 3 karşılaşmaya inen Terim, Kasımpaşa ve BtcTurk Yeni Malatyaspor karşısında takımın başında yer alamamıştı. Fenerbahçe maçında da tribünde bulunacak Terim, cezasını derbi maçıyla tamamlayacak.

Terim'in yanı sıra İstikbal Mobilya Kayserispor karşılaşmasında rakip taraftarlarına yönelik hakareti nedeniyle PFDK tarafından 3 maç ceza alan yardımcı antrenör Ümit Davala'nın cezası da Fenerbahçe derbisiyle sonlanacak.

Geçen sezonun 33. haftasındaki Medipol Başakşehir karşısında 8 maç men cezası alan yardımcı antrenör Hasan Şaş da yarınki mücadelede tribünde yer alacak.

Galatasaray'ın Fenerbahçe ile yapacağı derbi maçta geçen haftalarda olduğu gibi yardımcı antrenör Levent Şahin, takımın başında bulunacak.

12 oyuncu ilk kez derbi heyecanı yaşayacak

Galatasaray'da 12 oyuncu Fenerbahçe derbisinde ilk kez oynamak için forma bekleyecek.

Sarı-kırmızılı takımın bu sezon transfer ettiği Adem Büyük, Emre Mor, Florin Andone, Jimmy Durmaz, Jean Michael Seri, Mario Lemina, Radamel Falcao, Ryan Babel ve Steven Nzonzi, sarı-lacivertli rakiplerine karşı ilk kez oynamanın heyecanını yaşayacak.

Galatasaray'ın Fenerbahçe'den transfer ettiği Şener Özbayraklı ise görev alması halinde eski takımına karşı ilk kez oynayacak.

Geçen sezon devre arasında transfer edilen fakat cezaları nedeniyle Fenerbahçe derbisinde görev alamayan Cristian Luyindama ile Marcao da ilk derbide oynamak için forma bekleyecek.

Emre Akbaba'nın sakatlığı sürüyor 

Sarı-kırmızılı ekipte sakatlığı süren Emre Akbaba, derbi mücadelesinde forma giyemeyecek.

Koşulara başlayan Emre, geçen sezonki Çaykur Rizespor maçında sakatlanmıştı.

Ömer Bayram sınırda

Sarı-kırmızılı takımın savunma oyuncusu Ömer Bayram, derbi öncesi sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Bu sezon İstikbal Mobilya Kayserispor, Kasımpaşa ve BtcTurk Yeni Malatyaspor maçlarında sarı kart gören Ömer, Fenerbahçe mücadelesinde de aynı durumla karşılaşırsa 7. haftadaki Gençlerbirliği maçında cezalı duruma düşecek.

Muhtemel 11

Galatasaray'ın Fenerbahçe maçına Muslera, Mariano, Luyindama, Marcao, Nagatomo (Ömer Bayram), Seri, Nzonzi, Feghouli, Belhanda (Lemina), Babel, Falcao muhtemel 11'le çıkması bekleniyor.

Süper Lig'de derbi heyecanı

Ligin 6. haftasında yarın Galatasaray ile Fenerbahçe karşı karşıya gelecek. Türk Telekom Stadı'ndaki mücadele saat 20.00'de başlayacak. beIN Sports'dan naklen yayınlanacak maçı hakem Cüneyt Çakır yönetecek.

Ligdeki 5 maçta 3 galibiyet ve birer beraberlikle yenilgisi bulunan Fenerbahçe, 10 puanla ikinci sırada yer alıyor.

Sezonun ilk 5 maçında ikişer galibiyet ve beraberlik elde eden Galatasaray, bir kez de mağlup oldu. Sarı-kırmızılı ekip, 8 puanla 7. sırada bulunuyor.

 

Süper Lig'de 6. hafta heyecanı

Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre haftanın maç programı şu şekilde:

Bugün:

20.30 Medipol Başakşehir-Çaykur Rizespor (Başakşehir Fatih Terim)

Yarın:

15.00 Yukatel Denizlispor-Kasımpaşa (Denizli Atatürk)

17.30 Aytemiz Alanyaspor-Demir Grup Sivasspor (Bahçeşehir Okulları)

20.00 Galatasaray-Fenerbahçe (Türk Telekom)

29 Eylül Pazar:

14.00 İttifak Holding Konyaspor-İstikbal Mobilya Kayserispor (Konya Büyükşehir Belediye)

16.30 Antalyaspor-BtcTurk Yeni Malatyaspor (Antalya)

16.30 MKE Ankaragücü-Gençlerbirliği (Eryaman)

19.00 Trabzonspor-Beşiktaş (Medical Park)

30 Eylül Pazartesi:

20.00 Gazişehir Gaziantep-Göztepe (Kalyon)

Galatasaray Fenerbahçe maçı ne zaman hangi kanalda saat kaçta?

Galatasaray, Fenerbahçe ile Türk Telekom Stadyumu’nda 10 kez karşı karşıya geldi. Söz konusu müsabakalarda sarı-kırmızılılar 4 kez sahadan galip ayrıldı.

Galatasaray, Fenerbahçe ile bugüne kadar Türk Telekom Stadyumu’nda 10 kez mücadele etti. Bu müsabakalarda sarı-kırmızılılar 4 kez rakibini yenerken, sarı-lacivertliler de 3 kez sahadan galip ayrıldı.

3 maçta ise galip taraf çıkmadı. Yeni stadındaki ilk derbiyi 18 Mart 2011 tarihinde Fenerbahçe ile oynayan Galatasaray, karşılaşmayı 2-1 kaybetmişti. Geride kalan 10 müsabakada sarı-kırmızılılar 12, sarı-lacivertliler de 10 gol kaydetti. Geçtiğimiz sezon burada oynanan maç ise 2-2 sonuçlandı.

Türk Telekom Stadyumu’nda oynanan Galatasaray - Fenerbahçe derbilerinde alınan sonuçlar şöyle:

2010-2011 Spor Toto Süper Lig
18.03.2011 Galatasaray: 1 - Fenerbahçe: 2

2011-2012 Spor Toto Süper Lig
07.12.2011 Galatasaray: 3 - Fenerbahçe: 1

2011-2012 Spor Toto Süper Lig Süper Final
22.04.2012 Galatasaray: 1 - Fenerbahçe: 2

2012-2013 Spor Toto Süper Lig
16.12.2012 Galatasaray: 2 - Fenerbahçe: 1

2013-2014 Spor Toto Süper Lig
06.04.2014 Galatasaray: 1 - Fenerbahçe: 0

2014-2015 Spor Toto Süper Lig
18.10.2014 Galatasaray: 2 - Fenerbahçe: 1

20115-2016 Spor Toto Süper Lig
13.04.2016 Galatasaray: 0 - Fenerbahçe: 0

2016-2017 Spor Toto Süper Lig
23.04.2017 Galatasaray: 0 - Fenerbahçe: 1

2017-2018 Spor Toto Süper Lig
22.10.2017 Galatasaray: 0 - Fenerbahçe: 0

2018-2019 Spor Toto Süper Lig
02.11.2018 Galatasaray: 2 - Fenerbahçe: 2

Max Kruse, Fenerbahçe efsanesi Alex’in rekorunu kırabilir

Fenerbahçe’de Alex de Souza'nın ardından yıllardır beklenen 10 numara hasreti Max Kruse'yle son buldu. Efsane futbolcunun veliahtı olmasına en güçlü aday artık Alman yıldız Kruse. Ligde geride kalan 5 haftada 4 asist yaparak önemli bir başarıya imza atan Kruse, takımda ve ligde bu sezon en çok gol pası veren isim oldu. 31 yaşındaki panzer böyle devam ederse sarı-lacivertli formayı ilk giydiği 2004-05 sezonunda 16 asist yapan Alex'i yakalayabilir.

Kanarya’nın ligde attığı 11 golün 4'üne direkt katkı yapan Kruse'nin yeni hedefi gol ve goller atmak. Alman 10 numara, “Tabii ki bireysel olarak skora katkı sağladığımda ve arkadaşlarıma yardım ettiğimde takıma katkıda bulunduğumda mutlu oluyorum. Kişisel olarak hedefler benim açımdan çok önemli değil, önemli olan takımın hedefleri ve başarısı. Bu anlamda katkı vermeye devam edeceğim” dedi

AZ TV CANLI İZLE

Az TV, tıpkı Türkiye'de TRT 1'in olduğu gibi Azerbaycan'da yayın yapan ilk canlı TV kanalıdır. 1955 yılında yayına başlayan kanal, Azerspace uydusundan yayın yapmaktadır. Uefa Avrupa Ligi ve Şampiyonlar Ligi maçlarının yayınlarının yapıldığı kanalda bir süre HD yayın denenmiş olup başarılı olunamadığı görülmüştür. Bu yüzden HD olarak değil yayınlarına SD olarak devam etmektedir. İdman TV ve Medeniyet TV ile aynı şirkete aittir. Kesintisiz canlı olarak sitemizden izleyebilirsiniz.

az-tv-izle-idman-tv-izle.jpg

Nasıl netten izleyebilirim? : Az TV Canlı Yayın, Az TV İzle ve Az TV Canlı Mobil gibi kelimelerde tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Az TV Frekans Bilgileri
Uydu -> Azerspace 1, Frekans -> 11175 Mhz, Polarizayon -> Yatay (H), Sembol Oranı -> 27500, FEC -> 5/6 Kanal türüAzerbaycanÜnvanAzərbaycan TeleviziyasıYayın MerkeziBaküWeb//www.aztv.az/E-mailwebmaster@aztv.azTelefon+994 12 4923807AdresAZ1011, Bakı şəh., M.Hüseyn küç., 1

İnternetten idman TV canlı izle ve İdman TV frekans bilgileri

Azeri televizyon kanallarından İdman Tv frekans bilgileri ve canlı izleme detayları ile dilediğiniz yayına ulaşmak çok kolay! 

Tüm dünya üzerinde yayını bulunan Azerbeycan televizyon kanallarından olan İdman Tv, canlı maç yayınları ve spor programları ile sporseverlere diledikleri programa erişim imkanı sağlıyor. Özellikle Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi maçlarını şifresiz ve canlı izleme imkanı veren İdman Tv’ye erişim ise çok kolay. 

bt-sport-mobile-hd.jpg

İdman Tv Frekans Bilgileri!

 Azerbaycan merkezi kontrolü ile yayın akışı sağlanan İdman Tv’ye, Türkiye’de AzerSpace uydusu üzerinden erişim sağlanmaktadır. Özellikle son zamanlarda karşılaşmaların şifreli yayınlanmasının ardından, İdman Tv seyircinin önünden şifre engelini ortadan kaldırarak, canlı yayın imkanı sunuyor.

Yayın akışına şifresiz erişim sağlayabileceğiniz İdman Tv frekansları ise; Uydu: AzerSpace, Frekans: 11169 Mhz Polarizasyon: Yatay, Sembol Oranı: 20400 şeklinde yayınlanmıştır. Uydu alıcılarınız için manuel olarak giriş yapabileceğiniz frekans ayarları ile İdman Tv yayın akışına kolaylıkla erişim sağlayabilirsiniz. 

Maçı şifresiz yayınlayacak olan kanallar: (Şifresiz maç izle)

Klik Sport
Fox Soccer 2GO
O2TV Football
Sport Tv 1 (Portugal)
Arena Sport 3 HD (Cro)
beIN Max 7 (Espana)
beIN Sports France 3 HD
BT Sport Extra 2 HD
Digi Sport 5 (Svk)
Sky Sport 4 (Germany)
Sport 2 (Hungary)

SuperSport 5 Za
Sport Tv 1 (Portugal)
SuperSport Maximo 1

TV3 Sport 1 (den)
Viasat Football Sweden
Viasat Football Norway
ViaPlay (denmark)
ViaPlay (finland)
ViaPlay (norway)
ViaPlay (sweden)
Fox Sports 2
Justin Tv
Netspor
Taraftarium24
Mac24 Tv
Periscope
Scope
Youtube
Videostream

Yorumlar