Anasayfa /  Spor

Galatasaray - Kayserispor maç sonucu: 4-1 özet ve golleri izle !

Süper Lig'de 20. hafta maçında Galatasaray, lider Sivasspor'un puan kaybettiği haftada sahasında Kayserispor'u 4-1 mağlup ederek çok önemli bir 3 puan aldı.

Abone ol
Abone ol 02 Şubat 2020 20:56

Süper Lig'in 20. haftasında Galatasaray, ligin son sırasında yer alan Hes Kablo Kayserispor'u konuk etti. Şampiyonluk iddiasıyla tüm maçlarını kazanmak isteyen Galatasaray, sahadan 4-1'lik skorla galip ayrıldı ve 36 puana yükseldi.

Galatasaray - Kayserispor maç sonucu: 4-1 özet ve golleri izle - TIKLA

Galatasaray zirveyle farkı 5'e indirirken Kayserispor ise 11 puanla son sırada kaldı. Ev sahibinde goller 5'te Adem Büyük, 21'de Ryan Donk ve 64 ile 90+4'te Sofiane Feghouli'den geldi. Kayserispor'un tek golünü 69'da Mesanovic attı.

Karşılaşma öncesinde statta bulunan barkovizyondan bugün doğum günü olan Galatasaray efsanesi Metin Oktay anıldı.

Helikopter kazasında hayatını kaybeden efsane basketbolcu Kobe Bryant, vefat eden Türkiye’nin ilk profesyonel milli boksörü ‘Demir Yumruk’ lakaplı Ermeni asıllı efsane sporcu Garbis Zakaryan ve Elazığ ile çevre illerde hissedilen depremde hayatını kaybedenler için video yayınlandı.

Radamel Falcao, Marcelo Sarrachi ile Florin Andone bu müsabakanın kadrosunda yer almadı. Terim, son oynanan Konyaspor karşılaşmasının 11'ine göre kadroda 4 değişiklik yaptı. Konya maçında cezalı olan Marcao tekrar 11'e dönerken, Saracchi'nin yerine de Linnes yer aldı. Orta saha ve hücumda da Lemina ve Falcao'nun yerlerine Belhanda ile Adem Büyük görevlendirildi.

Aynı zamanda maçın başlamasından önce Galatasaray taraftarları, Fatih Terim'e de yoğun ilgi gösterdi. Taraftarlar Terim'i tribüne çağırırken, deneyimli teknik adam da buna karşılıksız kalmadı ve sarı-kırmızılı futbolseverleri selamladı.

 

 

 

Yorumlar