Anasayfa /  Spor /  Galatasaray

Galatasaray Club Brugge'e diş geçiremedi

Temsilcimiz Galatasaray, Şampiyonlar Ligi A Grubu’ndaki 5. maçında sahasında ağırladığı Club Brugge karşısında 11. dakikada Adem Büyük’ün golüyle öne geçmesine rağmen 90+2’de Diatta’nın golüne engel olamadı ve karşılaşma 1-1 sona erdi. Temsilcimiz Galatasaray, bu sonuçla UEFA Avrupa Ligi yolunda ağır bir yara aldı.

Abone ol
Abone ol 26 Kasım 2019 22:54

Galatasaray ile Club Brugge, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 5. hafta maçında karşı karşıya geldi. Türk Telekom Stadı'nda oynanan maçı 1-1 sona erdi. Galatasaray 11. dakikada Adem Büyük ile öne geçerken Club Brugge'ün sayısını 90+2'de Diatta kaydetti.

Adem Büyük, Galatasaray adına Şampiyonlar Ligi'nde sezonun ilk golünü attı. Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde son golü 11 Aralık 2018'de Eren Derdiyok'tan gelmişti.

Club Brugge'de golü atan Krepin Diatta, sevinci sırasında formasını çıkardığı için ikinci sarı karttan oyundan atıldı. Ayrıca, Clinton Mata da gol sevinci sırasında korner direğini kırdığı için ikinci sarıdan ihraç edildi.

Bu sonucun ardından Galatasaray puanını 2'ye çıkardı. Club Brugge ise 3 puana yükseldi. Grubun son maç haftasında Galatasaray, Paris Saint-Germain ile Parc des Princes'te karşılaşacak. Club Brugge ise sahasında Real Madrid'i konuk edecek.

Galatasaray: 1 - 1 :Club Brugge

Stat: Türk Telekom
Hakemler: Ivan Kruzliak, Tomas Somolani, Branislav Hancko (Slovakya)

Galatasaray: Muslera, Mariano, Marcao, Donk, Nagatomo, Seri, Lemina, Feghouli, Ömer Bayram, Belhanda, Adem Büyük
Teknik direktör: Fatih Terim

Club Brugge: Mignolet, Ricca, Deli, Mechele, Mata, Balanta, Vanaken, Rits, Bonaventure, Diatta, Openda
Teknik direktör: Philippe Clement

 Galatasaray'da 4 sakat, bir cezalı

Galatasaray'da 5 futbolcu sakatlık ve ceza nedeniyle müsabakada forma giyemeyecek. Sarı-kırmızılılarda sakatlıkları bulunan Radamel Falcao, Florin Andone, Christian Luyindama ve Şener Özbayraklı ile sarı kart cezalısı Steven Nzonzi maçın kadrosunda yer alamayacak.

Club Brugge'de Diagne kadroda yok

Club Brugge'ün sezon başında Galatasaray'dan kiraladığı Senegalli futbolcu Mbaye Diagne, müsabakada forma giymeyecek. Belçika ekibinin teknik heyeti, Senegalli futbolcuyu karşılaşmanın kamp kadrosuna almadı. Club Brugge'de ayrıca kırmızı kart cezalısı olan Ruud Vormer de maçta görev yapamayacak.

Yorumlar