Anasayfa /  Spor /  Beşiktaş

Galatasaray, Beşiktaşlı Caner Erkin'i gündemine aldı

Yeni sezondaki yabancı kısıtlaması nedeniyle kadroya yerli takviyesi yapmaya çalışan Galatasaray, Fatih Terim'in istediği ve Beşiktaş ile sözleşmesi sona erecek olan milli futbolcu Caner Erkin ile masaya oturmaya hazırlanıyor. Erkin, Fenerbahçe'nin de gündeminde yer alıyor.

Abone ol
Abone ol 22 Temmuz 2020 21:24

Transfer çalışmalarına lig bitmeden başlayan ve yeni sezon kadrosunu büyük ölçüde şekillendiren Galatasaray'dan sürpriz bir hamle geldi.

Sarı kırmızılılar, Beşiktaş ile sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan milli futbolcu Caner Erkin'i gündeminde aldı. Teknik direktör Fatih Terim'in talebi üzerine harekete geçen Galatasaray, 31 yaşındaki sol bekle bu hafta masaya oturacak.

SARACCHI İLE YOLLAR AYRILABİLİR
Taraflar anlaşma sağlarsa, flaş bir ayrılık da yolda. Leipzig'den 1.5 sezonluğuna kiralanan Saracchi'nin mukavelesi feshedilebilir. Böylece ilk 11'de yer alması gereken en az 3 yerliden biri Caner Erkin olabilir.

FENERBAHÇE'NİN DE GÜNDEMİNDE
Terim'le uzun yıllar Milli Takım'da da çalışan Caner Erkin, bu sezon Beşiktaş formasıyla 37 maçta 4 gol 12 asistlik bir performans ortaya koydu. Fenerbahçe'nin de transfer gündeminde yer alan tecrübeli futbolcu, özellikle Fatih Terim'in devrede olması nedeniyle Galatasaray'a oldukça sıcak bakıyor.

(Kaynak: Fanatik)

Etiketler Caner Erkin
Yorumlar