Anasayfa /  Spor

Galatasaray - Beşiktaş derbisinin hakemi belli oldu!

Süper Lig'de son 3 hafta maçlarına gelindi. Ligin 40. haftasında zirve mücadelesi veren ekiplerin maçlarını yönetecek hakemler belli oldu. İşte detaylar...

Abone ol
Abone ol 07 Mayıs 2021 10:06

Süper Lig'de son 3 hafta maçlarına gelindi. Ligin 40. haftasında zirve mücadelesi veren ekiplerin maçlarını yönetecek hakemler belli oldu. Galatasaray ile Beşiktaş arasında oynanacak dev derbiyi Cüneyt Çakır yönetecek. Şampiyonluk yolunda önemli olan bir diğer karşılaşma, Ankaragücü - Fenerbahçe mücadelesinde ise Fırat Aydınus düdük çalacak.

Süper Lig'de heyecan dorukta... Lider Beşiktaş , en yakın takipçilerinden biri olan Galatasaray ile deplasmanda karşılaşacak. Şampiyonluk düğümünün çözümü niteliğinde olacak maçta siyah beyazlılar galip gelirse şampiyonluğu büyük ölçüde garantilemiş olacak. Galatasaray galip gelmesi durumunda ise sarı kırmızılılar şansını artırmış olacak. Beşiktaş'a, en yakın rakibi Fenerbahçeile arasındaki 5 puanlık farktan ötürü beraberlik bile büyük bir önem arz ediyor. Büyük bir öneme sahip derbiyi Cüneyt Çakır yönetecek. 

 Fenerbahçe ise deplasmanda düşme hattında yer alan Ankaragücü ile karşılaşacak. Hikmet Karaman ile iyi bir çıkış yakalayarak tehlikeli bölgeden kurtulan Ankara ekibi son haftalardaki puan kayıpları sonrasında tekrar düşme hattına girdi. İki takım için de önemli bir puan savaşı olacak. Bu kritik mücadelede ise Fırat Aydınus düdük çalacak.

Ligde tamamı 8 Mayıs Cumartesi günü saat 20.30'da oynanacak 40. hafta maçlarının programı şöyle:

Erzurumspor-Kasımpaşa (Halil Umut Meler)

Sivasspor - Başakşehir (Ali Palabıyık)

Kayserispor-Gaziantep (Ümit Öztürk)

Çaykur Rizespor-Yeni Malatyaspor (Yaşar Kemal Uğurlu)

Hatayspor-Denizlispor (Erkan Özdamar)

Fatih Karagümrük-Gençlerbirliği (Özgür Yankaya)

Göztepe-Konyaspor (Arda Kardeşler)

Trabzonspor-Antalyaspor (Abdülkadir Bitigen)

MKE Ankaragücü-Fenerbahçe (Fırat Aydınus)

Yorumlar