Anasayfa /  Spor /  Galatasaray

Galatasaray Başkan adayı Metin Öztürk Dursun Özbek'le ne konuştuğunu açıkladı

Galatasaray başkan adaylarından Metin Öztürk, Dursun Özbek'in adaylık durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu. İşte haberin detayları...

Abone ol
Abone ol 16 Mayıs 2022 16:56

Galatasaray başkan adaylarından Metin Öztürk, Dursun Özbek'in adaylık durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu. İşte haberin detayları...

Galatasaray'da başkan adaylığı konusunda gelişmeler var. Daha önce iki kez 'uygun şartlar oluşmazsa' başkan adayı olmayacağını açıklayan Dursun Özbek, mevcut adaylar Metin Öztürk ve Eşref Hamamcıoğlu ile görüştü. Öztürk, görüşmenin detaylarını anlattı.

Sabah gazetesine konuşan Metin Öztürk, Dursun Özbek'in aday olacağı ve onun ekibine katılacağı yönündeki iddiaları cevapladı.

 Öztürk şunları söyledi:

"Hangi eski başkan çağırsa giderim"

"Dursun Özbek'le dün görüştüm. 1 hafta önce de 10 saat bir araya gelip balık yemiştik. 2 haftada önce de görüştüm sürekli görüşüyorum. Galatasaray'ın 36. Başkanı çağırırsa gidersiniz, Faruk Süren de Alp Yalman da çağırsa giderdim. Çünkü bu isimler daha önce bu kulüpte başkanlık yapmış tecrübeli, duayen isimler. Dursun Özbek şu anda kulübün içerisinde bulunduğu durumu benden ve Eşref Bey'den daha iyi biliyor. Riva Projesi ve Florya Projesi anlaşmalarında kendisi vardı.

"Bana bir teklifi olmadı"

Bana görüşmede başkanlığa aday olacağını söylemedi. Herhangi bir teklifte bulunmadı. Eşref Hamamcıoğlu ile de görüşmüş. Ona ne söylediğini bilmiyorum. Şu anda resmen iki aday var. Dursun Özbek aday olmadan bu konularda bir şey diyemem.

 

 

Yorumlar