Anasayfa /  Spor

Galatasaray Barcelona maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? İşte Galatasaray'ın kamp kadrosu

Galatasaray UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçında İspanya temsilcisi Barcelona'ya konuk olacak. Peki, Barcelona - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Barcelona - Galatasaray maçı detayları ve tüm bilgileri burada...

Abone ol
Abone ol 09 Mart 2022 10:57

Galatasaray UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçında İspanya temsilcisi Barcelona'ya konuk olacak. Peki, Barcelona - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Barcelona - Galatasaray maçı detayları ve tüm bilgileri burada...

Galatasaray Barcelona maçı ne zaman, hangi kanalda yayınlanacak, maçı şifresiz izlemek mümkün mü?

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda yarın İspanya temsilcisi Barcelona'ya konuk olacak. Sarı-kırmızılı takım, Avrupa kupalarında yaptığı 300 maçta 106 galibiyet, 114 mağlubiyet yaşadı.

Galatasaray, "Kupa 2"de 90 maçta 36 galibiyet, 24 yenilgi gördü... Galatasaray-Barcelona maçı 10 Mart Perşembe günü saat 23:00'da başlayacak.

Maçın rövanşı 17 Mart Perşembe İstanbul'da oynanacak. Maçları dijital platform Exxen canlı olarak yayınlayacak. Maçlar paralı üyelik gerektiren Exxen'de olacağı için açık yayın olmayacak.

İşte Galatasaray-Barcelona maçıyla ilgili tüm detaylar...Sacha Boey 11'de...

 

UEFA Avrupa Ligi kadrosunda bulunmayan Omar Elabdellaoui bu karşılaşmada forma giyemeyecek. Galatasaray'da sağ bek mevkisinde İspanyol teknik adam Domenec Torrent Sacha Boey'e şans verecek. Uzun süre sahalardan uzak kalan Boey son Konyaspor maçında 11'de başlamış ancak kötü performansı sonrası yerini Omar Elabdellaoui'ye bırakmıştı.

Galatasaray'ın UEFA’ya bildirdiği listede 3 yeni transfer var!

DeAndre Yedlin, Christian Luyindama'nın yanı sıra sakatlığı bulunan Mbaye Diagne kadrodan çıkarıldı. Bu isimlerin yerine kaleci Inaki Pena, orta saha Erick Pulgar ve forvet oyuncusu Bafetimbi Gomis UEFA kadrosuna yazıldı. Takımla çalışmalara başlayan Omar Elabdellaoui ise UEFA kadrosunda yok.

Barcelona oldukça formda!

Xavi sonrası büyük değişim yaşayan Barcelona La Liga'da 11 maçtır yenilmiyor. Katalan ekibi UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda ise ilk maçta 1-1 berabere kaldığı Napoli'yi deplasmanda 4-1 yenerek Galatasaray'ın rakibi olmuştu. Xavi'nin öğrencileri ayrıca son 2 ayda Atletico Madrid, Valencia ve Athletic Bilbao gibi güçlü takımlar karşısında 4 gollü galibiyetler aldı.

KURAYLA 1 KEZ ELENDİ, 1 KEZ TUR ATLADI

Galatasaray, Avrupa kupalarında iki takımın yenişememesi durumunda geçmişte uygulanan "kura çekme" yönteminin, çeyrek final öncesinde bir kez kurbanı, bir kez de şanslı tarafı oldu.

Şampiyon Kulüpler Kupası'nın 1963-64 sezonu 2. turunda İsviçre ekibi Zürih'le eşleşen Galatasaray, ilk maçı deplasmanda 2-0 kaybedip evindeki müsabakayı ise 2-0 kazandı. O dönemdeki uygulamaya göre tarafsız saha olarak İtalya'nın başkenti Roma'da oynanan 3. maçın sonucu da 2-2 bitince, çekilen kura sonucunda Zürih turu geçip adını çeyrek finale yazdırdı.

Sarı-kırmızılı ekip, 1969-70 sezonunda ise Şampiyon Kulüpler Kupası 2. turunda Çekoslovakya ekibi Spartak Trnava ile karşı karşıya geldi. Galatasaray, ilk maçı deplasmanda 1-0 kaybettikten sonra rövanş müsabakasının normal süresini aynı skorla galip tamamladı. Uzatma bölümünde de skor değişmeyince yine kura çekimine gidildi ve Galatasaray çeyrek finale yükseldi.

Yorumlar