Anasayfa /  Spor /  Futbol

Galatasaray 1 - 3 Trabzonspor maçın sonucu ve golleri

Süper Lig'in 30. haftasında Trabzonspor deplasmanda Galatasaray'ı 3-1 mağlup etti. Zirve yarışında sezonun kritik maçlarından biri olan Galatasaray-Trabzonspor karşılaşmasında, gülen taraf bordo-mavililer oldu. Trabzonspor bu galibiyet ile ligin bitimine 4 hafta kala Başakşehir 2 puan gerisinde 2. sırada yer aldı. Gelecek hafta Trabzonspor sahasında Antalyaspor'u konuk edecek. Başakşehir ise evinde Denizlispor'u ağırlayacak. Galatasaray Trabzonspor maçının özetini haberimizden izleyebilirsiniz.

Abone ol
Abone ol 05 Temmuz 2020 23:07

Süper Lig'in 30. haftasında Galatasaray sahasında Trabzonspor'u ağırladı. Mücadeleyi Trabzonspor (TS) 3-1 kazandı ve zirve yarışındaki çok kritik bir galibiyet aldı. Bordo-mavili ekibe galibiyeti getiren golleri 41. dakikada penaltıdan Sosa, 70. dakikada Novak ve 90+5. dakikada Sörloth attı.

MAÇIN ÖZETİ VE GOLLERİ İZLE

Galatasaray'ın tek golünü ise penaltıdan 90+3. dakikada Seri kaydetti. Ayrıca Galatasaray'da (GS) Feghouli, 32. dakikada rakibine yaptığı çok sert müdahale sonrasında direkt kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Gelecek hafta Trabzonspor sahasında Antalyaspor'u konuk edecek. Başakşehir ise evinde Denizlispor'u ağırlayacak.

Yorumlar