Anasayfa /  Spor /  Futbol

Yok böyle benzerlik, Neymar'ın kardeşi Türk çıktı!

Barcelona'dan ayrılarak Paris Saint-Germain'in yolunu tutan yıldız oyuncu Neymar'a benzerliği ile tüm dikkatleri üzerine çeken Abidin Esenler adeta Neymar'ın ikizi gibi. Daha önce de Türkiye'de Adanalı Ronaldo olarak bilinen Gökmen Aydoğan, ikizi kadar benzediği Ronaldo ile fotoğraf çektirmek istemesi üzerine yaptıkları ve bunu gerçekleştirmesi gündeme bomba gibi düşmüştü.

Abone ol
Abone ol 05 Eylül 2018 05:32

Bursa'da yaşayan Abidin Esenler, Adanalı Ronaldo'dan sonra Bursa'lı Abidin olma yolunda ilerliyor. Adanalı Ronaldo olarak bilinen Gökmen Aydoğan,  Cristiano Ronaldo'ya benzerliği ile gündeme gelmiş, Galatasaray'ın Real Madrid ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi maçına gelebilmek için arkadaşları kendi aralarında para toplayıp, Gökmen Aydoğan'ı İstanbul'a göndermişlerdi. Maç sonunda Cristiano Ronaldo'ya ulaşan ve resim çektirerek hayalini gerçekleştiren Aydoğan hayalinin gerçekleştiği anları böyle anlatmıştı: "Maça girmek için biletim bile yoktu. Bazı polis memurları sayesinde içeri girdim. Maç bitiminde Pepe beni görünce Ronaldo'ya mesaj attı. Bunun üzerine Ronaldo, araca binmedi, yanıma geldi. Gol sonrası yaptığı sevinç hareketini yapmamı işaret etti. Meşhur o hareketini yapınca çok mutlu oldu. Kendisine benzerliğimden dolayı şaşkın olduğunu söyledi. Statta formasını Melo istemişti ama Ronaldo vermedi. Demek ki benim için vermemiş, saklamış..." demiş ve daha sonra Beyaz Show'a da konuk olan Adanalı Ronaldo imkansızı başarmıştı. 

Paris Saint-Germain yıldızı Neymar'a benzerliği ile tüm dikkatleri üzerine çeken Abidi'nin tek bir hayali oda Neymar ile bir fotoğraf çektirebilmek. Neymar'ı çok sevdiğini söyleyen Abidin onunla bir fotoğraf çektirebilmek için her yolu deniyor ve sosyal medya hesaplarında photo shop yaparak birleştirdiği fotoğrafları paylaşıyor. Abidin şimdi ise hayallerinin gerçekleşeceği o günü heyecanla bekliyor. 

İşte Abidin'in Neymar'a benzediği ve profilinde paylaştığı fotoğraflar;

TRHABERLER ÖZEL / MEHMET MERT ALTINUÇ




Etiketler abidin esenler
Yorumlar