Anasayfa /  Spor /  Futbol

Yasin Öztekin şov yapmaya devam ediyor!

Yaz transfer döneminde Galatasaray'dan Göztepe'ye transfer olduktan sonra yıldızı parlayan Yasin Öztekin gol atmaya, attırmaya devam ediyor. Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Göztepe evinde Atiker Konyaspor'u konuk etti. Yağmurun etkili olduğu karşılaşmada stat elektrikleri kesildi, top patladı ama Yasin Öztekin şov yapmaya devam etti.

Abone ol
Abone ol 30 Eylül 2018 16:55

Geçtiğimiz hafta Trabzonspor karşısında etkili futbolu ile attığı iki golle Göztepe'ye galibiyeti getiren Yasin Öztekin, Konyaspor karşılaşmasında da gol atarak takımının Konyaspor karşısında galip gelmesinde büyük bir rol oynadı. Ayrıca Göztepe'nin attığı ilk gol de kornerden Cameron Jeremo'ya bir de asist yaptı. 

Yasin Öztekin karşılaşmanın ilk yarısını 1 gol, 1 asistle tamamladı. Spor Toto Süper Lig'de yıldız oyuncu Yasin Öztekin bu sezon 7 maçta 4 gol atıp, 2 asist yaparak şov yapmaya devam etti.



Yasin Öztekin'den iddialı açıklama



Sezon başında Göztepe'ye transfer olduktan sonra 6 haftada 3 gol atan Yasin Öztekin "Daha yeni başlıyorum." demişti ve Öztekin'in bu açıklamaları gündeme bomba gibi düştü.

PERFORMANSIM DAHA DA ARTACAK



Daha önceki açıklamasında Göztepe'de mutlu olduğunu söyleyen tecrübeli futbolcu, daha iyi olacağının da sözünü vermiş. "Uyum sorunu pek yaşamadım ancak yeni bir şehre, yeni bir takıma alışmanın genel anlamda zamanı var. Daha yeni başlıyorum. Hedefim, bu performansın çok daha üzerine çıkmak" ifadelerini kullanmıştı.  Trabzonspor maçının ardından, Konyaspor karşısında gösterdiği performansıyla söylediklerini adeta kanıtlayan yıldız futbolcu bu sezon Süper Lig'de birr çok takımın canını yakacağa benziyor. 

TRHABERLER / MEHMET MERT ALTINUÇ


Yorumlar