Anasayfa /  Spor /  Futbol

Türkiye son nefeste! Türkiye 2 - 2 Tunus maç özeti izle

Türkiye A Milli Futbol Takımı, Tunus ile oynadığı özel karşılaşmayı son dakikada bulduğu golle 2-2 berabere tamamladı. Cenk Tosun, 60. dakikada kırmızı kart görerek Türkiye'nin son yarım saati 10 kişi oynamasına neden oldu.

Abone ol
Abone ol 01 Haziran 2018 21:27

İsviçre’de oynanan özel maçta Türkiye, Rusya’da düzenlenecek 2018 Dünya Kupası’na hazırlanan Tunus ile son dakikada bulduğu golle 2-2 berabere kaldı. Cenk Tosun’un penaltı golü ile öne geçen Türkiye, daha sonra Badri ve Sassi’nin gollerine engel olamadı. Karşılaşmanın 60. dakikasında tribünlerle tartışan Cenk Tosun kırmızı kart gördü. 10 kişi oynayan Türkiye, son dakikada kazanılan serbest vuruşta Çağlar’ın golü ile beraberliği yakaladı.

Türkiye 2 - 2 Tunus Maç özetini izlemek için tıklayınız!

Millilerimiz İsviçre’deki hazırlık maçında rakibi Tunus ile 27 yıl sonra karşı karşıya geliyor. İki ekip son olarak 27 Mart 1991’de Tunus’un başkenti Tunus şehrindeki El Menzah Stadı’nda oynanan hazırlık maçında mücadele etti. Tunus ve Türkiye arasındaki bu son karşılaşma golsüz sona erdi. Bu yıl oynadığı ilk karşılaşmada Antalya’da İrlanda Cumhuriyeti’ni 1-0 mağlup eden Türkiye A Milli Futbol Takımı, deplasmanda Karadağ ile 2-2 berabere kaldı, son olarak İstanbul’da İran’ı 2-1 yendi.

İşte Türkiye ve Tunus’un 11’leri:

TÜRKİYE: Serkan, Şener, Kaan, Çağlar, Hasan Ali, Okay, Mahmut, İrfan Can, Cengiz, Yusuf, Cenk

TUNUS: Hassen, Benalouane, Haddadi, Naguez, Meriah, Khaoui, Sassi, Skhiri, Sliti, Khalifa, Badri

CANLI ANLATIM

GOL! 90′ Türkiye Çağlar’ın attığı golle beraberliği yakaladı.

GOL! 79′ Tunus, Sassi’nin attığı golle 2-1 öne geçti.

60′ Cenk Tosun, tribünlerle tartıştığı gerekçesiyle kırmızı kart gördü.

GOL! 56′ Badri’nin savunmadan seken topta ceza sahası dışından yaptığı vuruş ağlara gitti.

GOL! 54′ Türkiye, Cenk Tosun’un düşürülmesi ile kazanılan penaltıda yine Cenk Tosun’un vuruşu ile öne geçti.

46' ikinci yari başladı.

45′ Karşılaşmada ilk yarı pozisyon açısından kısır ve golsüz beraberlikle sona erdi.

33′ Çağlar Söyüncü, hakeme yaptığı itiraz sonrası sarı kart gördü.

22′ Tunus takımında Khaoui, Okay Yokuşlu’yu formasından çekince sarı kart gördü.

18′ Ali Maaloul’un sol kanattan ceza alanına gönderdiği ortasında savunmadan seken topu önünde bulan Saif-Eddine Khaoui’nin ceza sahası dışından kaleye gönderdiği sert şutta kaleci Serkan Kırıntılı harika bir refleksle topu kornere gönderdi.

5′ İlk tehlikesi atak Türkiye’den geldi. Ceza sahasında topla buluşan Cenk Tosun’un vuruşunu kaleci kornere çeldi.

1′ Karşılaşma Türkiye’nin vuruşu ile başladı.

Tunus Türkiye Maçı Hangi Kanalda şifresiz izlenecek | Türkiye Tunus maçı şifresiz canlı izle

Tunus Türkiye maçı saat kaçta, Tunus Türkiye maçı hangi kanalda, Tunus Türkiye maçı şifresiz mi, Tunus Türkiye maçı şifresiz izle gibi merak ettiğiniz konular bu haberde yer alıyor. Türkiye, İran ile oynadığı özel maçın ardından Dünya Kupasına katılacak bir diğer takım Tunus'la da hazırlık maçı kapsamında karşılaşıyor. Futbol severler ise Tunus Türkiye milli maçı saat kaçta, Tunus Türkiye milli maçı hangi kanalda, Tunus Türkiye milli maçı şifresiz mi? gibi detayları Google'dan araştırıyor. Mircea Lucescu yönetiminde Tunus ile oynayacağı maç için Milli Takımımız, mutlak galibiyet parolasıyla sahaya çıkıyor. Dünya Kupasında boy gösterecek Tunus ise dev şampiyona öncesi Türkiye'yi yenerek turnuvaya moralle başlamak istiyor. İşte Türkiye Tunus maçı yayın bilgiler, maç kadrosu ve tüm detayları...

Tunus Türkiye maçı saat kaçta, hangi kanalda izlenecek?

Bu akşam oynanacak Tunus Türkiye hazırlık maçı saat 21:15'te başlayacak. Türkiye Tunus maçının yayınlanacağı kanal henüz açıklanmazken; İran ile oynadığımız mücadele S Sport ve Kanal 7 yayınlamıştı.

Alain Bieri maçta düdük çalacak

Türkiye'nin Tunus ile oynayacağı hazırlık maçında İsviçre Futbol Federasyonundan Alain Bieri düdük çalacak. Maçın dördüncü hakemliğini ise İsviçre Futbol Federasyonundan Stephane De Almedia yönetecek.

Millilerin İran maçında çıktığı ilk 11;

Serkan Kırıntılı, Şener Özbayraklı, Hasan Ali Kaldırım, Çağlar Söyüncü, Kaan Ayhan, Okay Yokuşlu, Yusuf Yazıcı, Mehmet Topal, Cengiz Ünder, Emre Akbaba, Cenk Tosun

Milliler 559. provasına çıkıyor!

Millilerimiz, Tunus ile İsviçre'de yapacağı hazırlık maçıyla birlikte toplamda 559. provasına çıkıyor. Milli Takım, 95 yıllık tarihinde 293'ü resmi, 265'i özel geride kalan 558 maçta, biri hükmen olmak üzere 211 galibiyete ulaştı. 129 defa eşitlikle sonuçlanan mücadelelerin ardından Milliler, 218 kez de rakiplerine mağlup oldu. Türkiye, 239'u deplasmanda, 240'ı evinde, 79'u da tarafsız sahada olmak üzere bu maçlarda 3'ü hükmen galibiyetten olmak üzere rakiplerine 734 gol kaydederken, kalesinde malesef 809 gol gördü. A Milli Takım, bugüne kadar 87 farklı ülke milli takımıyla mücadele etti. Milliler, 558 karşılaşmanın 479'unu Avrupalılarla, 31'ini Asyalılarla, 23'ünü Amerikalılarla, 22'sini Afrikalılarla, 3'ünü de Okyanusya temsilcileriyle yaptı. 


Yorumlar